• Se Hovland i Arnold Palmer Invitational på GOLFTV lørdag og søndag. Få tilgang her!
Med en ny, bunnsolid runde kunne Hovland signere for 68 slag (-4), -7 totalt og en foreløpig andre plass etter dag to av Arnold Palmer Invitational.
– Det er så nydelig å se på det her, og han slutter ikke å imponere! Alle deler av spillet har utviklet seg og han bare maler på, runde etter runde, sier Eurosports golfekspert Marius Thorp.
Arnold Palmer Invitational
Hør hva Ventura hadde å si etter sin første hole in one på Touren
08/03/2021 KLOKKEN 08:25
Se intervju med Hovland etter runden her (saken fortsetter under):

Hovland: – Jeg prøver ikke å trylle for mye rundt

Kristoffer Ventura leverte også varene fredag, og med en runde på -2 (+1 totalt) er begge de norske gutta klare for helgespill i Florida.
Som på åpningsdagen kom Hovland ut som en rakett med to birdies på de tre første hullene. Etter en bogey på hull 13 slo Hovland tilbake med to nye birdies på 14 og 16.
Hull 14 kunne fort blitt en eagle, da Hovland var millimetre fra en hole in one (saken fortsetter under):

Hovland millimetre fra hole in one: – Wow!

De siste ni startet ikke godt for Hovland, som måtte tåle bogeys på både hull 2 og 4. Men nok en gang slo nordmannen mesterlig tilbake, og med tre strake birdies på hull 6, 7 og 8 ble det altså en ny jubeldag for norske golffans.
– 22 turneringer uten en misset cut, på ny på vei mot en topp 5-plassering og nå begynner han tip og med å tjene slag rundt green. En av, om ikke den heteste spilleren i verden for øyeblikket, sier Thorp.
For Hovland viste igjen hvor mye han har forbedret nærspillet de siste månedene. Bunkerslaget på hull 7, som Hovland la rett i koppen, var dagens høydepunkt.
– Det er veldig gledelig å se at nærspillet leverer såpass bra og at han på ny tjener slag rundt green. Det å vite at man har et nærspill på plass letter også presset på resten av spillet. Fra tee er han så solid som alltid og er faktisk oppe blant de ti med lengst snitt på sine utslag etter to runder. Puttingen fortsetter i den fine trenden, sier Thorp.
Arnold Palmer Invitational
Venturas kollaps var kostbar på flere måter
07/03/2021 KLOKKEN 21:52
Arnold Palmer Invitational
Ventura med hole in one: – Det er Ace Ventura!
07/03/2021 KLOKKEN 20:26