Populære sporter
All sport
Vis alt

Bild: Tyskland etterforskes av FIFA

Eurosport
AvEurosport

Publisert 29/11/2022 klokken 08:35 GMT+1

FIFA har startet en etterforskning av Det tyske fotballforbundet (DFB) etter kun landslagssjef Hansi Flick møtte opp på en pressekonferanse.

Trener Hansi Flick sammen med Leon Goretzka.

Foto: Getty Images

Ifølge Bild etterforsker FIFAs disiplinærkomité brudd på artikkel 44 i VM-reglementet. Det inneholder media- og markedsføringsreglene VM-lagene må forholde seg til.
Etterforskningen kommer som følge av at Tyskland ikke stilte med noen spillere på pressekonferansen deres før 1-1-kampen mot Spania.
Der møtte bare landslagssjef Hansi Flick opp, selv om alle lag er forpliktet til å stille med en spiller, i tillegg til hovedtreneren, som kan svare på spørsmål.
Flick begrunnet fraværet av spillere med den lange avstanden fra hotellet deres i Al-Shamal til pressesenteret i Doha, i tillegg til den korte tiden mellom pressekonferansen (14.15) og deres siste trening før Spania-kampen (17.30).
– Vi ønsker ikke at noen spillere skal ta denne turen, det er nesten tre timer. Spillerne bør forberede seg til treningen i den viktige fasen av turneringen. Det må vi akseptere, sa Flick.
DFB kan vente seg enten en advarsel eller en bot fra Fifa.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Relatert
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame