Tirsdag tar Lars Lagerbäck ut landslagstroppen til VM-kvalifiseringskampene mot Aserbajdsjan og Tyskland 1. og 4. september (begge kampene ser du hos oss!).
Posisjonene det kanskje er mest usikkerhet rundt er forsvaret og hvem som skal score mål helt på topp.
VM-kvalifisering
Samlet spillerne på banen like etter kampslutt: – Skuffelsen er stor
16/11/2021 PÅ 22:40
Joshua King vil etter alle solemerker returnere til troppen etter å ha vært skadet da Norge møtte Tsjekkia og Sverige på Ullevaal i juni, og blir da et naturlig førstevalg på spissplass etter å ha bøttet inn mål i Premier League før sommeren. Men hvilke andre spisser Bournemouth-spilleren får med seg, er et større spørsmål.
– Vi sliter med mye, men vi sliter med spisser. Maars Johnsen var et ubeskrevet blad sist, Lars Lagerbäck hadde vel sett ham på Youtube. Det er ikke forventet at han skal prege angrepsspillet til Norge, men det er mulig han blir tatt ut, sier Eurosports fotballekspert Bengt Eriksen.
– Vi har ellers en Ohi på Nadderud som har øst inn 14 mål, men er det all verden i internasjonal målestokk? Hva har vi å kjøre med bortsett fra King?, fortsetter han.
Ekspertkollega Hulsker er klar på at han tror den ferske ADO den Haag-spilleren blir å finne i tirsdagens tropp.
– De tre som peker seg ut som er klink er Tarik Elyounoussi, Joshua King og så tror jeg Bjørn Maars Johnsen, med sin spesielle spillestil blir tatt ut på nytt. En sånn type spiller som ham kommer til å bli tatt ut, sier Husker.
I tillegg til Maars Johnsen, har Hulsker en annen mann på motsatt ende av banen han gjerne vil se i Lagerbäcks tropp.
– Når man tenker på midtstoppere så tror jeg Kristoffer Ajer blir tatt ut, det er jeg overbevist om. Han har levert veldig bra i Skottland nå med 300 spilte minutter uten baklengs – det lar seg høre, slår Hulsker fast.
VM-kvalifisering
VM-drømmen brast for Norge – sjanseløse i Rotterdam
16/11/2021 PÅ 21:39
VM-kvalifisering
Solbakken fra start – slik stiller Norge mot Nederland
16/11/2021 PÅ 18:40