Utrolig syvmålsthriller mellom Bosnia og Belgia

Mikael Harstad Groven

Oppdatert 07/10/2017 klokken 20:09 GMT+2

Bosnia-Hercegovina kom tilbake gang på gang, men VM-klare Belgia sikret til slutt 4-3 seier i VM-kvalifiseringen i fotball lørdag.

Belgia mot Bosnia

På en svært dårlig gressmatte i Sarajevo ble det en spennende og særdeles underholdende toppkamp i gruppe H.
Belgia var allerede VM-klare før oppgjøret, mens Bosnia-Hercegovina helst måtte vinne skal laget unngå å bli det eneste toerlaget som ikke får spille playoff.
Gjestene fra Belgia viste ingen tegn til at de ikke hadde noe å spille for. Etter fire minutter sendte Thomas Meunier bortelaget i ledelsen. Halvtimen var gått da Haris Medunjanin så utlignet ledelsen, og slik skulle kampen fortsette.
Edin Visca ordnet 2-1 til Bosnia, Michy Batshuayi utlignet for Belgia. Så stanget Jan Vertongen bortelaget i ledelsen på ny etter 68 minutter, men Dario Dumic utlignet til 3-3 og ga nytt håp til bosnierne.
(saken fortsetter under videovinduet)
Med to kamper igjen av kvalifiseringen trengte Bosnia helst seks poeng på de to siste kampene, skal laget få muligheten til playoff-spill. Før denne runden var bosnierne det dårligste toerlaget.
Bare minuttet etter at Bosnia hadde utlignet, kontret Yannick Carrasco inn seiersmålet og hjemmepublikummet i Sarajevo stilnet.
Nå er Hellas for alvor med i kampen om andreplassen i gruppen. Grekerne er ett poeng bak Bosnia før møtet med Kypros senere lørdag og har Gibraltar i siste runde. Bosnia-Hercegovina har igjen Estland.