Det ble en etterlengtet norsk opptur mot San Marino. Et skår i gleden var imidlertid Joshua Kings skade.
Bournemouth-spissen gikk av banen med en smell etter en times spill, og innrømmer overfor Eurosport at helsen ikke har vært helt som den skal den siste tiden.
VM-kvalifisering
«Sønner av Drillos» gjorde jobben for Norge – Haaland ble historisk
07/09/2021 PÅ 20:39
– Jeg har slitt litt med låret de siste to ukene. Da jeg rykket til, så merket jeg noe.
Les også: Spillerbørsen til Rekdal og Fredheim
De norske spillerne reiste hjem til Norge allerede natt til fredag, og var ventet å være på spillerhotellet i Sandvika rundt klokken 04.00.
– Vi får gå tilbake på hotellet i Sandvika etterpå og se hvordan det står til med tanke på søndagen, sier King til Eurosport etter kamp.
– Jeg tar ingen sjanser. Jeg har en lang sesong foran meg. Det er en viktig kamp søndag, men jeg kjenner kroppen min etter den historikken jeg har hatt. Vi får se når søndagen kommer. Vi har en evaluering i morgen (fredag) på om jeg blir med eller ikke.
– Men det virker ganske usannsynlig nå?
– Ja, det må jeg vel si.
(saken fortsetter under)

Lagerbäck: – Et spørsmålstegn

Heller ikke landslagssjef Lars Lagerbäck var spesielt optimistisk med tanke på at spissen skal rekke kampen mot Nord-Irland på søndag.
– Jeg vet ikke med Joshua, men det er en kjenning i baksiden av låret. Hvor alvorlig vet jeg ikke. Med hans kraftige og eksplosive muskulatur kan det være et spørsmålstegn før Nord-Irland, sier landslagssjefen til Eurosport.
Til tross for at det endte 8-0, tar King på ingen måte av ettersom det var mot San Marino.
– Det var en ok kamp. Det var litt lettere enn de fleste fotballkamper jeg har spilt. Vi satte åtte mål og gjorde jobben vi kom for å gjøre, sier han.
VM-kvalifisering
Utestengt mot Nederland: – Veldig rart
30/03/2021 PÅ 21:36
VM-kvalifisering
Bengts analyse: – Bestod testen i å gjøre drittjobben
30/03/2021 PÅ 21:27