• Se Armenia - Danmark på Eurosport Player og Eurosport Norge mandag klokken 18.00.
Han har vært sterkt savnet blant den danske fansen. Det ble tydelig da Nicklas Bendtner kom inn til sin 75 landskamp på stillingen 3-0 i fredagens kamp mot Polen.
Da Rosenborg-spissen ble byttet inn til sin første landskamp på nesten to år utløste det kampens største jubelbrøl i Parken. Stjernen var tilbake med flagget på brystet.
EM
Hareide om Eriksen: – Utrolig lettet
12/06/2021 PÅ 19:10
Saken fortsetter under videoen:

– Det gikk et sus gjennom kroppen

Mottakelsen fra det danske publikummet satte Bendtner stor pris på.
– Mottakelsen var overveldende. Det gikk et sus gjennom kroppen og jeg ble rørt da jeg ble byttet inn, sier Bendtner til Ekstrabladet.
– Det er sjeldent jeg merker noe når jeg spiller fotball, men det var en fantastisk mottakelse, smiler han etter comebacket.
Bendtner rakk ikke å sette sitt preg på kampen, men gledet seg over seieren. Danmark utklasset Polen på hjemmebane og vant 4-0 etter scoringer fra Andreas Cornelius, Thomas Delaney, Nicolai Jørgensen og Christian Eriksen.
– Det var en fantastisk kamp. Alt lykkes for oss. Det var perfekt for meg å komme tilbake å spille i Parken foran det danske publikummet, som har betydd mye for meg siden jeg var 18 år, sier Bendtner.

– Det må du spørre Åge Hareide om

Comebacket på det danske landslaget har fått stor oppmerksomhet og ble en stor snakkis. Ekstrabladets kommentator Stig Tøfting mente at Bendtner hører hjemme på benken ettersom han ble kalt inn i troppen på grunn av en skade på Yussuf Poulsen.
Etter innhoppet mot Polen forventer ikke Bendtner en startplass til mandagens kamp mot Armenia.
– Det må du spørre Åge Hareide om. Jeg har bevist at jeg er god nok til å være med i troppen. Jeg vil gjerne spille alle kamper og det kommer ikke til å endre seg. Hvis jeg får sjansen fra start vil jeg vise meg frem, forteller Bendtner til Ekstrabladet.
  • Se Armenia - Danmark på Eurosport Player og Eurosport Norge mandag klokken 18.00.
EM
– Spillerne har snakket med Christian
12/06/2021 PÅ 19:04
EM
Eriksen er våken og sendt til undersøkelser ved Rigshospitalet
12/06/2021 PÅ 17:01