Etter mandagens 1-1-kamp mot Irland som sikret EM-billetten, måtte Hareide erkjenne at han ikke bare hadde gode følelser.
Lagkaptein Simon Kjær måtte løpe bort og hente Danmarks norske landslagssjef fra sidelinjen for å få ham med på å feire sammen med supporterne.
– Det har vært mye støy i denne perioden med spillerstreik. Og i sommer kunne vi godt ha tenkt oss at det foregikk på en annen måte da Danmark valgte ny landslagssjef, sier Hareide, ifølge EkstraBladet, og fortsetter:
EM
Hareide om Eriksen: – Utrolig lettet
12/06/2021 KLOKKEN 19:10
– Vi har aldri fått en begrunnelse for hvorfor DBU har gjort det de har gjort. Det kunne vi ønsket oss, men det er ikke noe vi kan gjøre med det nå.
Hareide roser spillerne og trenerapparatet og kommer med flere stikk til DBU.
– Det handler om ikke å gi opp. Jeg er glad for å få sjansen til å trene Danmark. Det har vært en fantastisk fin reise med den suverent beste spillertroppen jeg har hatt. De har vist et samhold og en kultur der de har stått sammen. Vi har en helt unik lagmoral, sier han.
Hareide har en svært imponerende statistikk med Danmark og har ledet laget til to strake mesterskap (VM i fjor, EM neste år). Men etter fotball-EM i 2020 er det slutt. DBU kunngjorde i sommer at Hareide erstattes med Kasper Hjulmand etter mesterskapet.
(©NTB)
EM
– Spillerne har snakket med Christian
12/06/2021 KLOKKEN 19:04
EM
Eriksen er våken og sendt til undersøkelser ved Rigshospitalet
12/06/2021 KLOKKEN 17:01