SANDVIKAS (Eurosport.no):
Mohamed Elyounouss er klar for landskamp. Lars Lagerbäck har laget klart og kantspilleren blir trolig en av to kantspillere til morgendagens kamp mot Aserbajdsjan.
For med to gode landskamper sist og en fin sesong i Basel har 23-åringen etablert seg på landslaget. En god sesong vekker også interesse fra større klubber.
VM-kvalifisering
«Sønner av Drillos» gjorde jobben for Norge – Haaland ble historisk
07/09/2021 PÅ 20:39
.
  • Se Norge - Aserbajdsjan fredag 1. september klokken 20.45 på Eurosport Player og TVNorge.

– Vet aldri denne bransjen

Kantspilleren bekrefter at det er interesse rundt ham, men tror ikke det skjer noe i løpet av overgangsvinduets siste timer.
– For min del tenker jeg på å fokusere på kampen i morgen, men man vet aldri i denne bransjen. Enn så lenge er jeg Basel-spiller og er fornøyd med det. Det er der jeg ønsker å være enn så lenge. Vi har fortsatt mye å spille for. Om et par uker skal vi spiller Champions League, sier Elyounoussi til Eurosport.no.
– Hvor konkret opplever du interessen fra Arsenal?
– De har vært å sett på meg et par ganger. Jeg regner med at de har sett på meg på WyScout og slike programmer. Der har du nok mange andre i kikkerten også. Jeg er nok ikke den eneste. Det er smigrende at slike klubber er å ser på. Jeg vet at andre klubber har vært på stadion for å se på meg, sier Elyounoussi.
Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad skal også andre klubber fra Premier League har sett på Basel-vingen.

– Sier ikke nei om en slik mulighet kom

Vingen innrømmer at det er fristende, men ønsker samtidig frister også spill i Champions League i høst. Kantspilleren vil ikke utelukke en overgang om engelskmennene kommer på banen.
– Man sier ikke nei om en slik mulighet kom, men enn så lenge trives jeg veldig godt og så handler det om å prestere. Det kan hende at det dukker opp noe senere. Jeg ønsker å spiller i Champions League. Arsenal er ikke der i år, men om jeg gjerne skulle ha dratt nå ville jeg ha dratt til en Champions League-klubb. Jeg trives veldig godt i Basel, for der kan jeg utvikle meg enda mer også. Det er nok andre Arsenal sjekker nå og som de har høyere opp på listen, forklarer 23-åringen.
I gruppespillet i Champions League møter Basel Manchester United, Benfica og CSKA Moskva. Elyounoussi øyner håp om avansement.
– Det er en tøff gruppe. I fjor havnet vi i en umulig gruppe, mens nå føler jeg at det er litt mer åpent. Jeg føler at det er noen favoritter, sier kantspilleren.
  • Se Norge - Aserbajdsjan fredag 1. september klokken 20.45 på Eurosport Player og TVNorge.
VM-kvalifisering
Utestengt mot Nederland: – Veldig rart
30/03/2021 PÅ 21:36
VM-kvalifisering
Bengts analyse: – Bestod testen i å gjøre drittjobben
30/03/2021 PÅ 21:27