Danmark er i kveld klar for et av de største høydepunktene i VM-kvalifiseringen når Polen kommer på besøk. Polakkene topper gruppe E og har kun avgitt poeng i en kamp så langt. Danskene ligger i øyeblikket på en 3. plass, men kan få like mange poeng som Montenegro med en seier i kveld.
Da er de nødt til å score mål, og kanskje blir det en Rosenborg-kjenning som viser seg frem. Nicklas Bendtner er i hvert fall tilbake i landslagsvarmen under Åge Hareide etter å ha gått to år uten flagget på brystet. Dansken ble hentet inn i troppen etter at angrepskollega Yussuf Poulsen ble skadet.
EM
Hareide om Eriksen: – Utrolig lettet
12/06/2021 PÅ 19:10

– Det strider mot all fornuft

Den store snakkisen i Danmark før den ekstremt viktige landskampen har naturligvis vært Lord Bendtner. Ekstrabladet-kommenator Stig Tøfting er klar på at man ikke må bli så begeistret over et Bendtner-comeback at det skal gå utover den opprinnelige planen, og mener den tidligere Arsenal-spilleren ikke bør starte fordi han ble hentet inn som erstatter.
– På den bakgrunn strider det mot all sunn fornufty hvis Rosenborg-dansken skal starte mot Polen, skriver Tøfting hos danske Ekstrabladet.
– Det gir jo ingen mening først å vrake Bendtner, og så la han spille fra start, fortsetter han.

Ville heller foretrukket RBKs kaptein

Derfor håper han Andreas Cornelius blir mannen som skal start på topp med Nicolai Jørgensen.
– Han har kommet inn i Atalantas to første kamper i Serie A, men er uten scoringer, og det har jo tross alt Bendtner levert noenlunde kontinuerlig, mener kommentatoren.
Tøfting er klar på at det var riktig å hente inn Bendtner, og beskriver han som en mann for de store anledninger, men mener Rosenborg-makker Mike Jensen bør være nærmere en startplass.
Se Bendtners Danmark i aksjon mot Robert Lewandowski Polen på Eurosport Player i kveld fra 20.45.
EM
– Spillerne har snakket med Christian
12/06/2021 PÅ 19:04
EM
Eriksen er våken og sendt til undersøkelser ved Rigshospitalet
12/06/2021 PÅ 17:01