Joshua King er uaktuell til VM-kvalifiseringskampen mot Nord-Irland søndag kveld.
Bournemouth-spissen som forlot banen etter en times spill i torsdagens kamp mot San Marino, kunne fortelle at han har slitt med hamstringen de siste ukene.
VM-kvalifisering
«Sønner av Drillos» gjorde jobben for Norge – Haaland ble historisk
07/09/2021 PÅ 20:39
Fredag bekrefter Norges Fotballforbund på Twitter at King er ute til søndagens kamp, og at Bjørn Maars Johnsen kommer inn som erstatter.
Se Norge–Nord-Irland på Eurosport Player og MAX søndag kl. 20.45!
– Jeg fikk kjenning i hamstringen under kampen i går og med tanke på historikken min så tar vi ingen sjanser. Jeg, Lars og det medisinske apparatet har diskutert og blitt enige om at jeg drar hjem for å bli fortest mulig klar igjen, sier King.
Maars Johsen har scoret to mål for sin nye klubb ADO Den Haag i Nederland denne sesongen.
På en pressekonferanse fredag ettermiddag kunne landslagssjef Lars Lagerbäck fortelle at troppen ellers er skadefri.
Både Jo Inge Berget, som måtte kaste inn håndkleet under oppvarmingen torsdag kveld, og Stefan Johansen skal være klare til søndagens oppgjør mot gruppetoeren.
Ellers var det en fornøyd Lagerbäck som møtte pressen fredag. Svensken mente Norge hadde gjort en god kamp mot San Marino og så frem til en langt tøffere kamp søndag. På spørsmål om hvor han vil rangere torsdagens motstander, mente den rutinerte treneren at San Marino sannsynligvis ikke hadde vunnet OBOS-ligaen.
VM-kvalifisering
Utestengt mot Nederland: – Veldig rart
30/03/2021 PÅ 21:36
VM-kvalifisering
Bengts analyse: – Bestod testen i å gjøre drittjobben
30/03/2021 PÅ 21:27