Landslagskaptein Simon Kjær måtte forlate banen i Sevillas møte med Barcelona i spansk fotball, og i Nederland pådro måltyven Nicolai Jørgensen seg et brudd i hånden. På toppen av det hele har også Andreas Bjelland og Andreas Cornelius slitt med skavanker.
Ikke rart landslagssjef Hareide måtte ha vareopptelling da han samlet troppen foran de kommende VM-playoffkampene mot Irland mandag. Resultatet var langt fra så nedslående som fryktet.
EM
Hareide om Eriksen: – Utrolig lettet
12/06/2021 PÅ 19:10
– Det ser bra ut. Jeg var ikke bare litt bekymret, jeg måtte nesten ta noe beroligende, da det begynte å rase inn med skader. Det begynte å se dystert ut, sier Hareide.
– Nå er jeg absolutt blitt beroliget, tilføyer han med et smil.

Optimistisk

Feyenoord-angriperen Nicolai Jørgensen deltok riktignok ikke på tirsdagens danske landslagstrening. Spissen skal ha pådratt seg et brudd i området rundt håndleddet. Hvorvidt Nederland-proffen blir klar til kampene mot Irland skal være uvisst.
Tirsdag gjennomgikk måltyven undersøkelser som skulle fastslå om det vil være mulig å komme på banen den neste uken. Landslagssjef Hareide velger å se optimistisk på situasjonen.
– Nicolai er hos legen, fordi han har pådratt seg en skade i hånden. Vi må se hvordan det utvikler seg, men uansett tror jeg han kan spille, kanskje med en skinne. Jeg tror vi kan klare å gjøre ham i stand til å spille, sa han.

Kjær klar

Jørgensen skade oppsto mot slutten av 2-2-kampen mellom Feyenoord og ADO Den Haag i nederlandsk æresdivisjon. Simon Kjær er også klar til kamp.
– Simon er OK. Han har en spenning på baksiden av beinet, men har fått behandling og er OK, sier Hareide.
(©NTB)
EM
– Spillerne har snakket med Christian
12/06/2021 PÅ 19:04
EM
Eriksen er våken og sendt til undersøkelser ved Rigshospitalet
12/06/2021 PÅ 17:01