SANDVIKA (Eurosport.no): 29-åringen fikk godt med tillit for Olympiacos forrige sesong. Totalt ble det 36 kamper og 7 mål for angriperen i den røde og hvite trøya.
I årets sesonginnledning har det gått tråere under nytrener Besnik Hasi. Elyounoussi har rett og slett blitt en benkesliter.
VM-kvalifisering
Samlet spillerne på banen like etter kampslutt: – Skuffelsen er stor
16/11/2021 PÅ 22:40
– Sesongstarten har vært litt kronglete, jeg har ikke kommet helt i gang. Jeg mista første oppkjøringsleiren på ti dager i Østerrike med ny trener, det var litt ugunstig. Så fikk jeg vært med på den neste treningsleiren, før jeg fikk en ankelskade som gjorde at jeg var ute i tre uker. Da fikk jeg ikke vist meg frem i den perioden heller, sier Elyounoussi til Eurosport.no.
– Er det slik at du allerede vurderer et klubbskifte?
– Man vet aldri i fotball, det er et overgangsvindu nå og hvis det er interesse fra andre klubber må jeg holde mulighetene åpne og ikke utelukke noe, men jeg har to år igjen med Olympiacos og jeg må jo forholde meg til den kontrakten.
– Det snakkes om interesse fra Tyrkia og Alanyaspor for deg?
– Ja, det har vært litt av vært. Mye forskjellig. Det er en god del interesse, men ikke så veldig mye konkret som har frista meg så langt.
Dessuten er det et anker som virkelig holder igjen Fredrikstad-gutten i den greske hovedstaden. Champions League.
– Det har vært en av mine drømmer å få spille Champions League og det gjør at jeg har lyst til å være her og kjempe om å spille slike kamper. Det blir veldig fine kamper og en tøff gruppe med Juventus, Barcelona og Sporting. Det bør være noe Champions League inne i bildet om jeg skal fristes bort, avslutter Elyounoussi.
Norges to neste kamper i VM-kvaliken ser du på Eurosport Player og TVNorge kl. 20.00, hjemme mot Aserbajdsjan fredag 1. september og borte mot Tyskland mandag 4. september.
VM-kvalifisering
VM-drømmen brast for Norge – sjanseløse i Rotterdam
16/11/2021 PÅ 21:39
VM-kvalifisering
Solbakken fra start – slik stiller Norge mot Nederland
16/11/2021 PÅ 18:40