Montenegro–Danmark 0-1
Danmark har sikret seg et svært godt utgangspunkt med tanke på playoff-plass til VM. 1-0-seieren mot Montenegro gjør at det er en tre poengs luke mellom lagene.
Hvis danskene tar ett poeng mot Romania på søndag, vil de være garantert å ta andreplassen i gruppen. Polen, som ligger tre poeng foran danskene, møter Montenegro.
EM
Hareide om Eriksen: – Utrolig lettet
12/06/2021 PÅ 19:10
Christian Eriksen stod for høydepunktet i kampen. Tottenham-spilleren traff blink fra 17 meter, til tross for at det var fire Montenegro-spillere rundt han. Angriperen hadde også et annet brukbar distanseskudd senere i omgangen, men det ble reddet.

Lorden serverte Eriksen

Nicklas Bendtner fikk en halvtime på banen etter å ha blitt bytter inn for Andreas Cornelius. Dansken med 29 scoringer med flagget på brystet ble satt helt på topp, likevel bidro han blant annet i egen boks på defensive dødballer.
89 minutter ut i kampen viste Bendtner både overblikk og pasningsfot. Rosenborg-spilleren lå da litt dypere i banen og spilte Eriksen alene gjennom på strålende vis. En god redning forhindret målgivende for Bendtner som holdt seg til hodet da landsmann Eriksen bommet.
Like etter gjorde Bendtner alt på egen hånd, men avslutningen gikk en halvmeter til side for mål. Lorden ble taklet idet han avsluttet, og ble liggende på bakken, men så ut til å komme komme seg greit fra det.
EM
– Spillerne har snakket med Christian
12/06/2021 PÅ 19:04
EM
Eriksen er våken og sendt til undersøkelser ved Rigshospitalet
12/06/2021 PÅ 17:01