Oppdatert 06/10/2017 klokken 19:59 GMT+2

Det er ingen enkel jobb å erstatte Gareth Bale, men man kan trygt si at Tom Lawrence gjorde jobben.

Tom Lawrence

Georgia-Wales 0-1
Wales måtte klare seg uten lagets desidert største stjerne mot Georgia. Gareth Bale sliter med en skade og måtte melde pass til VM-kvalifseringskampen.
Da åpnet muligheten seg for Tom Lawrence. Derby-spilleren hadde før kampen aldri scoret for Wales, men tok til de grader ansvar i Real Madrid-spillerens fravær.
Se scoringen nederst i saken!
Rundt fem minutter ut i 2. omgang, fikk 23-åringen en pasning fra Aaron Ramsey. Lawrence vendte bort forsvaret med et strålende touch og akselererte, i reneste Bale-stil, før han banket ballen i lengste.
– I savnet av Gareth Bale er det Lawrence som har tatt ansvar, kommenterte Eurosports Jørgen Klem.
Kampen endte 1-0. Dermed har waliserne 2. plassen i gruppen, ett poeng bak Serbia (spiller senere fredag kveld). Det er fire poeng ned til Irland som også har en kamp til gode.
Wales jakter sin andre VM-deltakelse gjennom tidene. Det første kom i 1958.