Populære sporter
All sport
Vis alt

Kårer sisteskansen til Glimts beste: – Kan ikke lastes

Petter Bø Tosterud

Oppdatert 04/11/2022 klokken 00:07 GMT+1

Discoverys fotballekspert mener Bodø/Glimts russiske målvakt var hjemmelagets beste i 1-2-tapet for PSV.

Nikita Haikin

Foto: Getty Images

Nikita Haikin 6 - Glimts beste
Har sin første gode redning før minuttet er spilt på Aspmyra. 0-1 kommer etter et hjørnespark hvor det oppstår flipperspill og han kan ikke lastes for at den treffer nettmaskene. Sjanseløs på kontringen som førte til 0-2. Reddet Glimt fra nok en corneflause like etter.
Alfons Sampsted 5
Får et selvmål på samvittigheten uten at han skal kjenne for mye på den. For det var ren uflaks. Utover dette er han seg selv lik. Løper utrettelig og er trygg med ballen i beina.
Marius Lode 3
Stygg pasningsfeil i etterkant av den korte corneren som fører til at PSV enkelt kontrer inn 0-2. Heldig at det ikke glipper på nok en corner like etter.
Marius Høibråten 5
Kommer seg til en god mulighet med pannebrasken etter timen spilt, dessverre går headingen like utenfor. Viktig i oppspillsfasen da han var en av få med okay treffprosent i kveld.
Japhet Serry Larsen 5
75 min
Nødløsningen på venstrebacken fungerte som ventet godt defensivt, men gjør seg heller ikke bort offensivt. Gjør det enkelt uten at at gnistrer av noe som helst.
Hugo Vetlesen 4
75 min
Var lite å se i boksen til PSV i førsteomgangen. Det tok nesten en time før han kom seg til en skikkelig avslutning, dog fra langt hold. Langt fra hans beste kamp og da fikk det holde med 75 minutter i kveld.
Patrick Berg 4
Plukker opp mange andreballer i kjølvannet av dueller rundt egen boks. Mistet riktignok ballen på meget farlig vis like etter at 0-2 er et faktum. For upresis i den offensive delen av spillet.
Albert Grønbæk 5
Får involvert seg mye og må være god å ha for ballfører siden han alltid vil ha ballen. Dessverre litt for slurvete i enkelte faser av spillet. Likevel en av som har det i seg når det gjelder å skape farligheter.
Ola Solbakken 6
75 min
Virket veldig ivrig på å vise seg frem fra sin beste side foran hjemmepublikummet. Gode initiativ på kryss og tvers på den siste tredjedelen, samtidig som at han gjorde den kjedelige jobben hjemover. Led av at laget totalt sett var for upresise.
Runar Espejord 5
83 min
God i kombinasjonsspillet utenfor 16-meteren, men når han befinner seg innenfor blir han veldig alene og får lite å jobbe med. Virket veldig sliten før han gikk av banen.
Joel Mvuka 4
75 min
Gjør det iøynefallende og det som får publikum til å glise, samtidig som de fortviler når avleveringen i neste situasjon ikke sitter. For ubesluttsom.
Innbyttere:
Nino Zugelj
Inn etter 75 min.
For lite spilletid for å bli vurdert
Amahl Pellegrino
Inn etter 75 min.
For lite spilletid for å bli vurdert
Ulrik Saltnes
Inn etter 75 min.
For lite spilletid for å bli vurdert
Morten Konradsen
Inn etter 75 min.
For lite spilletid for å bli vurdert
Lars-Jørgen Salvesen
Inn etter 83 min
For lite spilletid for å bli vurdert
Sett denne?
picture

Ellevill jubel etter kunstscoring

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame