Berges Genk med sterk seier mot Brøndby

Oppdatert 23/08/2018 klokken 23:33 GMT+2

Flere norske var i aksjon i kveldens playoff-kamper til Europa League.

Genk

Midtjylland lå under 0-2, men kjempet seg tilbake til 2-2 borte mot Malmö i Europa League-kvalifiseringen torsdag. Gustav Wikheim scoret danskenes første mål.
Malmö så lenge ut til å styre mot en grei seier på eget gress. Markus Rosenberg og Marcus Antonsson sørget for at Uwe Röslers lag leder 2-0 etter 25 minutter.
Det var resultatet helt fram til Wikheim fikk nettsus fra distanse etter en time spilt. Det var nordmannens andre Europa Cup-scoring denne sesongen.
Malmö hang i tauene etter danskenes redusering, og i det 77. minutt glapp seieren. Innbytter Simon Okosun fikset 2-2 på en returball fra MFF-keeper Johan Dahlin.
Med to bortemål er Midtjylland favoritt til å ta seg til Europa Leagues gruppespill. Returoppgjøret spilles i Herning neste uke.
Saken fortsetter under videoen:
Kristoffer Ajer spilte hele kampen i Celtic-forsvaret i 1-1-kampen borte mot litauiske Suduva. Det var et skuffende resultat for de skotske gjestene, men de er fortsatt kjempefavoritter før oppgjøret i Glasgow.
Olivier Ntcham ga Celtic ledelsen etter kun tre minutter. Suduva utlignet ved, Ovidijus Verbickas ti minutter senere.
På Kypros kunne Ghayas Zahid glede seg over 1-0-seier til APOEL Nikosia hjemme mot kasakhstanske Astana. Caju ble matchvinner med sin scoring i det 79. minutt.
Omar Elabdellaoui spilte hele kampen for Olympiakos da de vant 3-1 hjemme over Burnley.
Veton Berisha fikk sitt andre gule og ble utvist med seks minutter igjen da Rapid Wien vant 3-1 over FCSB fra Romania. Det betyr at Berisha ikke får lov til å spille reurkampen i neste uke.
Sander Berge spilte hele kampen for Genk da brøndby ble slått 5-2 i Belgia. Sigurd Rosted spilte hele kampen i Gents midtforsvar da det ble 0-0 hjemme for Bordeaux.
Ståle Solbakken loset FC København inn til et godt 0-0-resultat borte mot serie A-klubben Atalanta.