Arsenal med full pott i Europa League

Oppdatert 04/10/2018 klokken 21:48 GMT+2

Arsenal tok sin andre strake seier i Europa League da Qarabag fra Aserbajdsjan ble slått 3-0 borte torsdag.

Arsenal

• Se alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen på Eurosport Player. Abonner her!
Sokratis Papastathopoulos var sistemann på ballen da Arsenal tok ledelsen allerede etter fire minutters spill i Baku.
Målet ble omgangens eneste til tross for at begge lag hadde flere store sjanser. De største sjansene spilte hjemmelaget seg til, mens Arsenals nye sisteskanse Bernd Leno leverte flere gode redninger.
Gjestenes tidlige ledermål kom på corner. Nacho Monreal raget høyest og stanget ballen mot mål. På vei mot målet traff kula Arsenals greske forsvarer og skiftet retning inn i mål.

Mot spillets gang

Qarabag fortsatte å skape sjanser etter pause, men mot spillets gang doblet gjestene ledelsen etter 53 minutters spill.
Emile Smith-Rowe ble spilt fri av Alex Iwobi. Alene med brasilianske Vagner gjorde 18-åringen ingen feil og satte inn sitt første offisielle mål for London-laget.
Utover omgangen satte Emery inn både Mesut Özil og Alexandre Lacazette.
Sistnevnte var nest sist på ballen da Mattéo Guendouzi fastsatte sluttresultatet til 3-0 ti minutter før full tid.

Ni bytter

Arsenals trener Unai Emery gjorde hele ni bytter fra laget som i helgen slo Watford i Premier League, men tok likevel med seg alle poengene med seg fra Aserbajdsjan.
Dermed står Arsenal med to strake seire i Europa League etter at Vorskla Poltava ble slått 4-2 hjemme i den første kampen. I den andre kampen i gruppe E vant Sporting 2-1 borte mot Vorskla Poltava.
Både Arsenal og Sporting har seks poeng etter to kamper. De to møter hverandre i neste runde. Den kampen spilles i Portugal. Vorskla Poltava og Qarabag står uten poeng.