Rosenborgs stopperbauta Jørgen Skjelvik ble vraket fra troppen mot Stabæk søndag kveld. I et intervju med Eurosport før kampen gikk trener Kåre Ingebrigtsen langt i å antyde at det at midtstopperen ikke har signert ny kontrakt med klubben, er grunnen for at spilleren ble vraket.
– Det tror jeg du får ta en prat med agentene hans om hvorfor han ikke er i troppen, sa Ingebrigtsen.
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 PÅ 17:53
Dagen derpå er forsvarsspilleren ikke særlig snakkesalig om vrakingen, men bekrefter til Adressavisen at han ikke ble overrasket og bekrefter at det er noe som åpenbart ligger bak vrakingen.
– Nei, jeg og Kåre har en åpen og fin dialog om hva vi skal gjøre, så det har jeg ikke noe problem med, sier Skjelvik til Adressavisen.
Ettersom kontrakten går ut synes midtstopperen at det er vanskelig å si om han har spilt sin siste Rosenborg-kamp.
– Det er umulig å svare på, altså. Det har jeg ikke noe svar på nå. Det får vi bare vente og se utover resten av sesongen om han har behov for at jeg skal spille eller ikke, sier Skjelvik.
Ingebrigtsen har tidligere uttalt til Adresseavisen at kontraktssituasjonen til enkelte RBK-spillere kan påvirke spilletiden for de resterende kampene i sesongen. Rosenborg-treneren bekrefter at han og Skjelvik har en fin dialog om situasjonen. Torsdag venter Zenit i Europa League. Der kan det fort bli spilletid.
– Jeg og Jørgen har en meget bra dialog på det. Det kan fort hende at Jørgen er i kamptropp og spiller, sier Ingebrigtsen til Adressavisen.

Stang ut for både Rosenborg og Stabæk

Eliteserien
Glimt-kapteinen håper å se Botheim i gult igjen: – Verdens beste lagkamerat
28/03/2022 PÅ 16:57
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38