Torsdag tar Rosenborg imot Ajax på Lerkendal til returoppgjør i Europa League-play off.
Trønderne har skaffet seg et svært godt utgangspunkt med 1-0-seier i Amsterdam i det første oppgjøret, og har dermed skjebnen i stor grad i egne hender.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Kåre Ingebrigtsen og co. måtte klare seg uten Pål André Helland, som måtte stå over det første møtet, er også uaktuell til returkampen.
En annen mann det nå også stilles spørsmål til, er Vegard Eggen Hedenstad. RBK-backen har vært fast inventar for Eliteserie-lederne denne seongen, men en skade han pådro seg Amsterdam, gjør den tidligere Stabæk- og St. Pauli-spilleren usikker foran torsdagens møte. 26-åringen var følgelig ikke i troppen i helgens 0–1-tap for Haugesund.
– Han har en leddbåndskade på fremsiden av skulderen. Det er veldig vondt, men er ikke umulig å spille med. Smertene må avgjøre torsdag, men han er høyst usikker til kamptroppen, opplyser medisinsk ansvarlig Haakon Schwabe til Eurosport.no
– Han har trent litt i dag, men har fortsatt vondt, legger han til.
Den gode nyheten er imidlertid at Tore Reginiussen, som stod over det første møtet med Ajax, var tilbake i helgen mot Haugesund. Dermed skal Rosenborgs stopperbauta etter alle solemerker også være klar til torsdag.
– Det fysiske er ikke noe problem, men det blir bra med noen treningsdager. Så håper jeg er med når det smeller på torsdag, sa han til klubbens egen hjemmeside etter 0–1-tapet for haugalendingene.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53