Med 2-0-seier hjemme mot Zorya er sensasjonen et faktum: Östersund er videre til sluttspillet i Europa League.
Etter kampen feiret spillerne på samme måte som Sverige gjorde etter de ble klare for VM - med å storme TV-studioet etter kampen.
Se studio-stormingen og jubelscenene i videovinduet (saken fortsetter under):
UEFA Europa Conference League
Glimt kan møte Leicester – sjekk listen med mulige motstandere
09/12/2021 KLOKKEN 22:35
Et selvmål av Dmytro Grechyshkin og en sen scoring av Saman Ghoddos gjør at den lille klubben fra Jämtland på sensasjonelt vis topper gruppe J etter fem av seks runder.
Se målene i videovinduet (saken fortsetter under):
Det i selskap med storklubber som Athletic Bilbao og Hertha Berlin.
– Det Östersund har gjort er uten sidestykke i nordisk fotball. Ja, Rosenborgs bragder i Champions League var imponerende - men her snakker vi om et lite hull på den svenske bygda. Det er absolutt ingenting som tilsier at de skal levere som de har gjort. Jeg klyper meg i armen etter hver eneste kamp, sa fotballekspert Joacim Jonsson til Eurosport.no tidligere denne måneden.
For seks år siden spilte klubben på nivå fire i svensk fotball. I fjor vant de cupen, og fikk dermed muligheten til å spille kvalifisering til Europa League.
Etter å ha slått ut blant annet den tyrkiske storklubben Galatasary i kvalifiseringen, har Östersund fortsatt å imponere i gruppespillet.
– Egentlig vet jeg ikke helt hva jeg skal si. Det er et eventyr som er veldig vanskelig å forklare. Før hver kamp har jeg tenkt at eventyret er over, at oppturen må ta slutt. At de skal bli avslørt og utspilt. Det er virkelig ingen logikk i det som har skjedd - for det er ingenting som tilsier at Östersund skal kunne hevde seg i Europa. Men de imponerer gang etter gang, sier Jonsson.
Etter fem av seks kamper står klubben med tre seire, én uavgjort og ett tap. I siste runde venter Hertha Berlin borte. Ett poeng der vil sannsynligvis være nok til å vinne gruppen. Med seier vil det ikke være noen tvil.
– Nå skal vi vinne hele Europa League, sier ordfører i Östersund og tidlige aksjonær i klubben, Daniel Kindberg, til Expressen.
UEFA Europa Conference League
Mourinho tok siste stikk – gruppeseieren røk for Glimt
09/12/2021 KLOKKEN 19:40
UEFA Europa Conference League
Mener Saltnes er bedre enn i gullsesongen: – Slik kapteiner skal være
17/09/2021 KLOKKEN 06:31