• U21-EM tirsdag: Se England - Tyskland fra klokken 17.40 og Spania - Italia fra klokken 20.00 på Eurosport Player og Eurosport 1.
Det har vært et underholdene U21-EM til nå. Tirsdag sparkes semifinalene i gang og da er det duket for enda mer underholdning fra fremtidige stjernespillere.
Hvem er det som har overrasket mest til nå i mesterskapet i Polen. Dette er Eurosports kommentator Eivind Bisgaard Sundets tre favoritter.
U-21 EM
Spania-stjerne slaktes på Twitter: – Tapermentalitet
01/07/2017 PÅ 14:48
De vakre scoringene:
For noen mål det har vært i mesterskapet. Supertalenter som Bruma og Marco Asensio har hamret inn flere nydelige scoringer. Også Lorenzo Pellegrinis nydelige brassespark mot Danmark var en skikkelig perle.
Likevel er det èn scoring Eurosports kommentator ikke kommer til å glemme med det første. Michael Lüftners drømmetreff mot Italia der Gianluigi Donnarumma bare måtte se ballen suse i nettet.
– Det var helt ellevilt. Det var et kjempeskudd. Han vinner ballen, går fremover og bare hamrer den den i mål, sier Sundet.
Men også Brumas to vakre scoringer har imponert kommenatoren. Like før mesterskapet rullet i gang, signerte Bruma for den tyske klubben RB Leipzig for en overgangssum på rundt 12,5 millioner euro (120 millioner kroner), em sum som kan stige til 15 millioner euro (145 millioner kroner) basert på prestasjoner.
– Han har hatt den prislappen hengene på seg, men nå har han vist hvorfor RB Leipzig ville hente ham og hvorfor de ville betale så mye for ham. Den første volleyen kan være litt heldig, men den andre der hvor han bare skjærer inn i banen er ganske bra gjort. Han scorer med begge beina. Det blir spennende å se ham i Leipzig.
Nyt målene her. Saken fortsetter under videoen:
  • U21-EM tirsdag: Se England - Tyskland fra klokken 17.40 og Spania - Italia fra klokken 20.00 på Eurosport Player og Eurosport 1.
Eljif Elmas (17), Makedonia:
Det er mange spillere som har imponert Eurosports kommentator, men Sundet trekker særlig frem mesterskapets yngste spiller. 17 år gamle Eljif Elmas på Makedonia kan være den neste juvelen i europeisk fotball. Midtbanespilleren har kun kommet inn som innbytter, men har fått rikelig med spilletid likevel. Totalt ble det 100 minutter i mesterskapet.
– Han kom inn mot Portugal og gjorde egentlig slik at portugiserne røk ut. Han var involvert i to mål etter han kom innpå. En assist. Han synes jeg har vært skikkelig god, forteller Sundet.
– Hvorfor er du så imponert?
– For det første er han den yngste. Det heter U21-EM, men man spiller til man er 23. Han er 17. Han har bare kommet innpå og har ikke startet. Likevel var han dominerende mot Serbia og skikkelig god mot Portugal. Han har vært imponerende, sier kommentatoren.
Saken fortsetter under bildet:

Eljif Elmas kjemper med Aleksandar Filipovic (til venstre) om ballen i kampen mot Serbia.

Foto: Scanpix

Slovakia:
De var bare en dårlig målforskjell unna å gå videre. Slovakia har vært U21-EMs største overraskelse og slo blant annet Sverige og vertsnasjonen Polen, mens det ble tap mot England. Martin Chrien puttet to mål for slovakerne blant annet.
Blottet fra de store stjernene er det et godt kollektiv som har imponert Europsports kommentator.
– Slovakia er et overraskelses-lag egentlig. De har vært positive. De var ganske bra mot England i den kampen de tapte. De har ingen stjerner, men de hadde et bra lag, forteller Sundet, og trekker frem følgende enkeltspillere.
– Han Skriniar er veldig god. Stanislav Lobotka, som spiller i Nordskjælland, har vært banens beste i to kamper. Jaroslav Mihalík har vært god. De har hatt et solid lag, fortsetter kommentatoren.
  • U21-EM tirsdag: Se England - Tyskland fra klokken 17.40 og Spania - Italia fra klokken 20.00 på Eurosport Player og Eurosport 1.

Jaroslav Mihalik

Foto: Scanpix

U-21 EM
Drakamp om U21-stjernens underskrift
30/06/2017 PÅ 17:00
U-21 EM
Atlético Madrid-stjernen lekte med Italias Serie A-gutter
27/06/2017 PÅ 20:47