Populære sporter
All sport
Vis alt

Spania-stjerne slaktes på Twitter: – Tapermentalitet

Jonas Moen Rye

Oppdatert 01/07/2017 klokken 16:55 GMT+2

Hector Bellerin fikk kjørt seg i det sosiale mediet for ikke å ha gjort som enkelte av lagkameratene under premieutdelingen.

Bellerin

Foto: Eurosport

De spanske U21-stjernene var ikke i nærheten av å leve opp til forventningene da Tysklands maskineri ble for sterke i finalen fredag.
Hector Bellerin og hans lagkamerater hadde knapt en avslutning på mål, og måtte slukøret konstatere at det ble sølv rundt halsen på den seiersvante gjengen denne gang.
Og nettopp Arsenal-spilleren har fått kjørt seg i kjølvannet av finalen. For da spillerne skulle opp og måtta beviset på at de ble nummer to i finalen, tok flere av spillerne av seg sølvmedaljen så fort de fikk den rundt halsen. En av spillerne som valgte ikke å gjøre dette, var Bellerin.
Det gikk ikke akkurat upåaktet hen i sosiale medier.
En Twitter-bruker publiserte en video av seansen, hvor han slaktet den Barcelona-koblede høyrebacken for hans opptreden.
– Se hvordan alle de spanske spillerne, bortsett fra Bellerin, tar av seg medaljen. Han er den eneste som aksepterer tapet. Forferdelig tankegang. Tapermentalitet, skrev brukeren som senere har blitt retweetet over 2000 ganger.
– I motstetning til lagkameratene på Spania, så tar ikke Bellerin av seg medaljen med en gang han får den. Han er vant til andreplasser, skrev en annen.
– Bellerin, for en taper. Arsenal-mentalitet i blodet, skrev en.
Sannheten viste seg imidlertid å være en litt annen. Se video her: (artikkelen forsetter under)
Alle var heller ikke like harde med den 22 år gamle spanjolen. Noen mente han gjorde rett og at det handlet om respekt for turneringen og de som delte ut medaljene.
– For å lære hvordan man vinner, må man først vite hvordan det er å tape. Tyskland var bedre enn Spania. Bellerin er stor, skrev en.
– Nå for tiden blir spillernes prestasjoner bedømt ved å se hva de gjør på medaljeseremonien. Bellerin tok ikke av seg medaljen og nå er han en taper. Wow, skrev en.
En bruker minnet om annen sak Bellerin fikk mye oppmerksomhet for før mesterskapet.
– Spania tapte kampen, men Bellerin er fortsatt en vinner for at han har donert 50 pund for hvert minutt han spilte til Grenfell Tower-ofrene.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame