Populære sporter
All sport
Vis alt

Ødegaard har fått lovnad av Zidane etter lite spilletid

Sondre Skandsen

Oppdatert 14/01/2021 klokken 12:23 GMT+1

Det forteller Real Madrid-treneren på pressekonferansen før kampen mot Athletic torsdag kveld.

Real Madrid: Martin Ödegaard gibt Champions-League-Debüta

Foto: Getty Images

– La han fortsette å jobbe hardt. Han er en elsket spiller her og vil uten tvil lykkes i Real Madrid, sa han til pressen,
Ifølge britiske BeInSports fortalte også Zidane at han har pratet med Ødegaard om spilletiden og lovet han flere muligheter i tiden som kommer.
For Real Sociedad i fjor ble det ti målpoeng på 31 kamper. Han har derimot slitt med å spille seg til fast plass i årets Madrid-utgave, og kanskje kan en sjelden mulighet fra start komme mot Athletic torsdag kveld i den spanske supercupen.
Trener Zidane var politisk korrekt da han ble spurt om mangelen på Ødegaards spilletid konkret:
– Han har ikke spilt mye i det siste, men tanken er at han skal jobbe hardt. Da vil han også få minutter, fortalte han.
Inntil videre må altså den norske juvelen innfinne seg med å være backup.
– Han er dekning for andre spillere i den posisjonen akkurat nå. Så kan ting endre seg veldig fort i dette spillet. Han er ved godt mot, sa franskmannen.
Eurosport snakket med La Liga-ekspert Petter Veland tidligere i uka. Han var klar på at de neste månedene for Ødegaard i Real Madrid fort kan bli et veiskille.
– Er du Real Madrid-spiller med to til to og et halvt år igjen, så er du ved et veiskille. Det er svært sjeldent at spillere går inn i sitt siste år eller at man har Bosman-spillere i troppen, sa han.
Han tror dog ikke 22-åringen kommer til å foreta seg noe - ennå.
– I dette vinduet skjer det mest sannsynlig ingenting. En skal ikke se bort fra at tanken har streifet Martin eller teamet rundt ham. I så tilfelle har de bare to uker å agere på. Hvis han er misfornøyd med spilletiden og ser at det kommer viktige landslagskamper framover med ny landslagssjef, så streifer nok den tanken dem, men jeg tror man har litt mer is i magen.
Sett denne?
picture

Se dokumentaren: Martin Ødegaard - fra Marienlyst til Madrid

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame