Populære sporter
All sport
Vis alt

Real-floppen sliter med spansken og falt ut med landslagstreneren - nå kan han endelig få sjansen

Sondre Skandsen

Publisert 07/01/2020 klokken 18:26 GMT+1

60 millioner euro la Real Madrid på bordet for Luka Jovic. Nå kan han endelig få sin sjanse til å vise sin verdi.

Presentación de Luka Jovic como nuevo jugador del Real Madrid

Foto: EFE

Onsdag 19:45 begynner den Eurosport-sendte kampen mellom Valencia og Real Madrid. Den omstridte spanske cupen, som i år holdes i Saudi Arabia, har vært et hett tema av utenomsportslige årsaker. Men nå kan fort Real Madrid få problemer sportslig også.
Både Gareth Bale og Karim Benzema er ute for «Los Blancos», skriver AS. Tidligere Tottenham-spiller Bale har fått en infeksjon i brystet og er dermed for syk til å reise til Midtøsten. Karim Benzema sliter med hamstringen.
Det kan dermed bane vei for Real Madrids store flopp, Luka Jovic. 60 millioner euro ble lagt på bordet for serberen, som scoret hele 27 mål for Frankfurt forrige sesong.

– Luka Jovics problem er Luka Jovic

22-åringen har ikke prestert bedre enn ett fattig mål på 15 kamper i Real-drakta denne sesongen. Han har etter hva spanske medier erfarer slitt med en hel del i hovedstaden denne sesongen. Blant annet skal han ha slitt med å lære seg spansk, noe som har gjort det vanskelig å kommunisere med lagkamerater.
I tillegg har han falt ut med sin serbiske landslagstrener, Ljubisa Tombakovic.
– Luka Jovics problem er Luka Jovic, sa treneren syrlig for noen dager siden.
Så har det ikke stått på uflaksen heller. Han har truffet stolpen to ganger. I tillegg har VAR annullert to av målene hans, mot henholdsvis Osasuna og Leganés.
Men i følge AS, skal det altså nå være Jovics tur til å skinne. Han er det soleklare andrevalget bak Benzema. Mariano er også spiss, men har kun vært i én Real-tropp av 25 mulige denne sesongen.
Fikk du med deg dette?
picture

Superstjernen skryter av Casper Ruud: – Jeg er veldig glad for ham

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame