• Se Real Madrid - Barcelona onsdag 16. august klokken 22.45 på Eurosport Player og MAX.
Det ble et høydramatisk oppgjør mellom Barcelona og Real Madrid i den spanske supercupen søndag kveld.
Real Madrid skaffet seg et glimrende utgangspunkt før onsdagens returoppgjør etter å ha vunnet 3-1 på bortebane.
Supercopa de España
Finaleplassen glapp for Real Madrid – Ødegaard uten spilletid
14/01/2021 PÅ 21:49

Selvmål av Pique

Det tok litt tid før kampen tok fyr, men fem minutter etter pause fikk gjestene fra hovedstaden en perfekt start på omgangen. Marcelo kom seg rundt på kanten på venstresiden og slo ballen hardt inn foran mål. gerard Pique kom på første stolpe og stakk foten frem og sendte ballen i eget mål til bortelagets store glede.
Samme mann var nær ved å sette ballen i eget mål igjen tre minutter senere, men denne gangen gikk ballen utenfor mål.
Begge lag skapte flere muligheter, men det gikk litt ut i omgangen før neste scoring kom. I det 77. minutt gikk Luis Suarez i bakken innenfor sekstenmeteren i en duell med Real Madrids keeper Keylor Navas. På reprisen så det ut til at Barcelona-angriperen gikk lett i bakken, men dommer pekte uansett på straffemerket.
Der var Lionel Messi iskald og satte inn 1-1.

Ronaldo scoret og ble utvist

Så var det tid for Cristiano Ronaldo-show etter at han kom inn som innbytter i det 58. minutt. Tre minutter etter utligningen kontret Real Madrid på vertene. Isco og Ronaldo kombinerte fint, før sistnevnte dro seg innover i banen fra venstre og banket ballen i krysset. En praktfullscoring.
Portugiseren feiret med å dra av seg drakten og fikk gult kort. Det skulle han ikke ha gjort. For to minutter senere kom superstjernen gjennom Barcelonas forsvar. I en duell med Samuel Umtiti gikk Ronaldo i bakken og ropte på straffe. Det fikk han ikke. Dommer dro heller opp et nytt gult kort og dermed ble Real Madrid-stjernen utvist. En veldig hard avgjørelse av dommeren.
En irritert Ronaldo svarte med å skubbe til dommeren, en handling som trolig kan gi spilleren karantene i etterkant. Det spanske fotballforbundet vil nok se på situasjonen i etterkant.
Det skulle imidlertid bli mer jubel for gjestene. På overtid kontret Real Madrid igjen på Barcelona og Marco Asensios kanonskudd sikret 3-1-seier.
  • Se Real Madrid - Barcelona onsdag 16. august klokken 22.45 på Eurosport Player og MAX.
Supercopa de España
Ødegaard har fått lovnad av Zidane etter lite spilletid
14/01/2021 PÅ 11:23
Supercopa de España
Barcelona videre til finalen etter straffekonk med fem bom
13/01/2021 PÅ 22:45