Haaland rasende etter poengdeling: – Hva faen?

Publisert 03/12/2023 klokken 20:13 GMT+1

Erling Braut Haaland leverte to målgivende pasninger da Manchester City spilte 3-3 hjemme mot Tottenham i Premier League søndag kveld.

Erling Braut Haaland raste mot dommer Simon Hooper i kampen mot Tottenham.

• Hold deg oppdatert på sport med Eurosport-appen. Last den ned i App Store og Google Play.
Han var likevel alt annet enn fornøyd etter kamper. For på tampen av oppgjøret ble Jack Grealish spilt gjennom av Haaland på en kontring, men dommer Simon Hooper blåste av situasjonen for å gi City frispark for en forseelse mot Haaland.
Det fikk nordmannen først til å rase på banen, før han fyrte av en melding fra garderoben.
– Hva faen (WTF)? skrev nordmannen i en melding på X/Twitter med video av situasjonen.
Hans far, Alfie Haaland, har også svart på Twitter-meldingen og kaller avgjørelsen «forferdelig».
Etter søndagens uavgjort fortsetter City på 3.-plass, tre poeng bak Martin Ødegaards Arsenal, som topper Premier League-tabellen etter 14 serierunder.
Det var også Tottenham som fikk en drømmestart på kampen da Son Heung-min sendte gjestene i ledelsen etter bare seks minutter.

Selvmål

Gleden ble imidlertid kortvarig da Julián Álvarez slo et innlegg som gikk via hodet til Haaland, inn i Son og så i nettmaskene bak Tottenham-keeper Guglielmo Vicario.
Og vondt ble til verre da Alvarez slo inn til Phil Foden, som fullførte snuoperasjonen for vertene.
Etter pause slo Spurs tilbake da Giovani Lo Celso banket inn utligningen fra om lag 20 meter, men det holdt i knapt ti minutter før Haaland serverte igjen.

Målløs

Rodri vant ballen høyt i banen og spilte videre til nordmannen. Haaland fikk ballen på kanten av 16-meteren og slo en nydelig pasning til bestekompis Jack Grealish, som prikket City i ledelsen.
Hjemmepublikummet fikk seg en støkk ved full tid da svenske Dejan Kulusevski sikret uavgjort og poengdeling i Manchester.
Haaland fikk flere gigantiske sjanser til å notere seg på scoringslisten, men måtte gå av banen uten mål etter å ha sendt flere baller langt opp på tribunen. Jærbuen står likevel med 14 mål på like mange kamper i Premier League denne sesongen.