Da nordmannen overtok som United-manager i desember lå storklubben elleve poeng bak 4.-plassen i Premier League. Nå er det nærmest dødt løp mellom United og tre andre lag om 3.- og 4.-plassen, som vil gi mChampions League-spill til høsten.
– Da vi kom inn for tre måneder siden lå vi elleve poeng bak. Nå er vi i den posisjonen. Vi må bare gå inn til de sju neste kampene med innstillingen vi har hatt, sa Solskjær på pressekonferansen foran tirsdagens bortekamp mot Wolverhampton.
Premier League
Tettey freder treneren etter nedrykket: – Han har gjort alt han kunne
13/07/2020 PÅ 06:50
– Vi hadde en innstilling om at vi ikke hadde noe å tape, «la oss gå for det, og se hvor det fører oss». Det er ingen grunn til å endre tilnærming nå. Noen ganger har du mer ball og dominerer, andre ganger må du forsvare deg mer. Men intensjonen må være å angripe når vi har ballen, fortsetter Solskjær.

Duo får klarsignal

Kristiansunderens lag ble slått ut av FA-cupen av nettopp Wolves for to uker siden. Tirsdag møtes lagene igjen, og Solskjær fikk spørsmål om hva United har å lære av 1-2-tapet sist.
– En hel del. Og det er vi nødt til, for vi møter et godt lag. Det er slik at vi vil få det resultatet vi fortjener. Sist gang spilte vi ikke bra mot dem, det var ikke høyt nok tempo, og det var uvant for oss å ha så mye ballbesittelse, forklarer United-sjefen.
Solskjær slipper å bekymre seg for mange skader foran kampen. Victor Lindelöf er klar for spill igjen etter å ha stått over mot Watford i helgen, mens også Anthony Martial er friskmeldt. På skadelisten er Alexis Sánchez, Eric Bailly, Matteo Darmian og Antonio Valencia.
(©NTB)
Sett denne?
Premier League
Solskjær tror på få overganger i sommer
09/07/2020 PÅ 07:23
Premier League
Berge og Sheffield United sikret seieren på overtid
08/07/2020 PÅ 19:11