Fotball
Premier League

Solskjær: – Ingen grunn til å endre tilnærming nå

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Solskjær

Foto: Scanpix

AvEurosport
01/04/2019 på 09:18 | Oppdatert 01/04/2019 på 09:20

Ole Gunnar Solskjær ser ingen grunn til å endre på tilnærmingen som har ført Manchester United opp i kampen om en Champions League-plass neste sesong.

  • Følg Eliteserien og OBOS-ligaen på Eurosport Player og Dplay. Sikre deg tilgang her!

Da nordmannen overtok som United-manager i desember lå storklubben elleve poeng bak 4.-plassen i Premier League. Nå er det nærmest dødt løp mellom United og tre andre lag om 3.- og 4.-plassen, som vil gi mChampions League-spill til høsten.

Premier League

Ighalo-avtale i boks for Solskjær – lånet forlenges

I GÅR PÅ 10:39

– Da vi kom inn for tre måneder siden lå vi elleve poeng bak. Nå er vi i den posisjonen. Vi må bare gå inn til de sju neste kampene med innstillingen vi har hatt, sa Solskjær på pressekonferansen foran tirsdagens bortekamp mot Wolverhampton.

– Vi hadde en innstilling om at vi ikke hadde noe å tape, «la oss gå for det, og se hvor det fører oss». Det er ingen grunn til å endre tilnærming nå. Noen ganger har du mer ball og dominerer, andre ganger må du forsvare deg mer. Men intensjonen må være å angripe når vi har ballen, fortsetter Solskjær.

Duo får klarsignal

Kristiansunderens lag ble slått ut av FA-cupen av nettopp Wolves for to uker siden. Tirsdag møtes lagene igjen, og Solskjær fikk spørsmål om hva United har å lære av 1-2-tapet sist.

– En hel del. Og det er vi nødt til, for vi møter et godt lag. Det er slik at vi vil få det resultatet vi fortjener. Sist gang spilte vi ikke bra mot dem, det var ikke høyt nok tempo, og det var uvant for oss å ha så mye ballbesittelse, forklarer United-sjefen.

Solskjær slipper å bekymre seg for mange skader foran kampen. Victor Lindelöf er klar for spill igjen etter å ha stått over mot Watford i helgen, mens også Anthony Martial er friskmeldt. På skadelisten er Alexis Sánchez, Eric Bailly, Matteo Darmian og Antonio Valencia.

(©NTB)

Sett denne?

Premier League

Premier League-klubbene sa ja til kontakttrening

27/05/2020 PÅ 11:46
Premier League

Premier League med steg mot oppstart – foreredt på restriksjoner i minst ett år framover

18/05/2020 PÅ 14:07
Relatert
FotballPremier League
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Siste nytt

OBOS-ligaen

Liverpool-legende har fått jobb i OBOS-klubb

FOR 7 TIMAR SIDAN

Siste videoer

Fotball

Fantasy FK: De beste spissvalgene, RBK-spilleren alle må ha og treningskampene

01:29:05

Mest populært

Indre Bane

Eliteserie- og OBOS-oppsett, Vegard Forren og RBKs Trondsen-problem

FOR 12 TIMAR SIDAN