BODØ/OSLO (Eurosport.no)
Bodø/Glimt – Rosenborg 2-0
Morten Ågnes Konradsen og Amor Layouni stilte opp med hvert sitt kremmerhus og senket Rosenborg på Aspmyra. Dermed ble det tap i debuten for Eirik Horneland som Rosenborg-trener.
UEFA Europa Conference League
Utsolgt mot Roma: – Merker trøkket i hele byen
11/10/2021 PÅ 14:47
– Det er katastrofalt dårlig av oss. Vi må være dønn ærlige. Det blir så mye brudd i mot, de kunne vunnet mer, sier RBK-sjefen.
– Det var ingen fremskritt her i dag. Det var masse gode fotballspillere som ikke henger sammen som et lag. Det er mitt ansvar.
Heller ikke Pål Andre Helland la noe mellom.
– Vi blir kontret i senk og spredd i alle vinder. Det er helt natt og dag om vi tar ledelsen eller ikke, sier en skuffet nummer 10 til Eurosport etter kampen.
I den andre leiren satt smilene langt løsere.
– Dette er bunnsolid. Vi viderefører det vi har gjort i hele vinter, sier Ulrik Saltnes til Eurosport.
– Det er bare å smi mens jernet er varmt. Samtidig må vi ikke ta av. Det er 29 runder igjen.
Rosenborg lignet aldri på seg selv i serieåpningen. For Bodø/Glimt leverte en strålende førsteomgang. Mange fryktet det verste da Patrick Berg måtte ut med skade etter bare halvtimen. Men inn kom Morten Ågnes Konradsen, som hadde skumle hensikter.
Rett før pause stormet han framover med ballen før han dro til fra 20 meter. Ballen fløy opp i hjørnet bak Andre Hansen-erstatter, Arild Østbø.
Men også svenske Amor Loyouni ville vise seg fram. Etter en strålende pasning fra Geir Andre Herrem, skjøt han i steget med utsiden av foten. Østbø hang ikke med og ballen suste i det lengste hjørnet.
Rosenborg klarte aldri å skape det helt store, mens hjemmelaget kunne lagt på til både tre og fire. Det endte dermed med null poeng for Rosenborg – langt fra et ideelt resultat for trønderne.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
UEFA Europa Conference League
Mener Saltnes er bedre enn i gullsesongen: – Slik kapteiner skal være
17/09/2021 PÅ 06:31