Med 0-4-tap for West Ham i helgen har Norwich ingen mulighet til å beholde plassen på Englands øverste nivå selv om det gjenstår tre serierunder. Michail Antonios fire mål sørget for at Tetteys lag nok en gang må ta den sure turen ned til mesterskapsserien.
Nedrykket er Tetteys tredje med klubben, som nå har rykket ned fem ganger totalt fra Premier League. Det er flest i England.
Nedrykket er ikke trener Daniel Farkes feil, mener nordmannen.
Premier League
Solskjær tror på få overganger i sommer
09/07/2020 KLOKKEN 07:23
– Sjefen har gjort alt han kan. Han har ikke spillere til 10, 15 eller 20 millioner pund. Han har unge talenter blandet med noen erfarne spillere og ikke alle hadde Premier League-erfaring, sier Tettey til Sky Sports.

Rykket opp som mestere

Selv om returen i Premier League ble kortvarig, gjorde Farke stor suksess da laget rykket opp sesongen før. Med 94 poeng tangerte laget poengrekorden i mesterskapsserien, og rykket opp med en offensiv filosofi og hele 93 scorede mål.
Farke ble belønnet med en ny kontrakt som strekker seg ut 2022-sesongen, og Premier League-sesongen åpnet også lovende. I løpet av de fem første kampene herjet Teemu Pukki med seks mål, som førte til blant annet en 3-2-seier over regjerende mester Manchester City.
Men defensivt slet laget allerede fra start og etter hvert som målene fra Pukki og de andre Norwich-spillerne uteble, falt laget raskt ned på sisteplassen de har ligget på i hele 2020.
Da endte det med nok et nedrykk for Norwich og Tettey, som igjen må belage seg på spill i Championship.
(©NTB)
Sett denne?

Danset etter revansjen: – Det var deilig!

Premier League
Berge og Sheffield United sikret seieren på overtid
08/07/2020 KLOKKEN 19:11
Premier League
Egan reddet poeng for Berges Sheffield United
05/07/2020 KLOKKEN 12:59