Overtidshelten Sterling utvist etter å ha feiret med fansen: – Mange følelser

Oppdatert 26/08/2017 klokken 17:09 GMT+2

Raheem Sterling ble den store helten på overtid av overtiden da Manchester City vant 2–1 mot Joshua King og Bournemouth i Premier League lørdag.

Raheem Sterling

Gabriel Jesus fikk tillit fra start, mens Sergio Agüero ble benket, og brasilianeren innfridde med å score 1-1-målet etter 21 minutter. Charlie Daniels la inn en søknad til årets mål i den engelske toppdivisjonen da han banket Bournemouth i ledelsen i det 13. minutt.
Norske Joshua King spilte hele kampen lørdag og kunne fort gitt hjemmelaget seieren da han curlet ballen i stanga og ut i andre omgang.
I stedet var det Sterling som ga City alle tre poengene seks minutter og 35 sekunder på overtid.
– Galskap. Det første jeg gjorde var å si til Benjamin Mendy og Bernardo Silva: «Velkommen til Premier League.» Jeg synes vi spilte bra, som vi gjorde mot Everton. Vi satte ikke sjansene våre, men vi har store, raske og sterke spillere og alt kan skje. Vi fortjente å vinne, men de gjorde det vanskelig for oss, sa City-kaptein Vincent Kompany til Sky Sports.
Den tidligere Liverpool-spilleren Sterling fikk også sitt andre gule kort for å feire med fansen etter den avgjørende scoringen.
– Jeg vet ikke om fansen løp til Raheem eller om han løp den veien. Det var for mange følelser å holde under kontroll, sa Kompany.

Perle

King og co. har fortsatt til gode å ta sitt første poeng etter en fryktelig sesonginnledning, mens Manchester City noterte seg for sin andre seier. Pep Guardiolas menn har sju poeng etter tre serierunder.
Charlie Daniels ga Bournemouth ledelsen på hjemmebane med et stjernetreff etter 13 minutter. Venstrebacken snappet en klarering rett utenfor 16-meteren og banket til på halvspretten. Ballen gikk som et prosjektil inn bak keeper Ederson via tverrliggeren.
– Det var et fint mål av meg. Jeg tenkte at jeg skulle gjøre et forsøk og heldigvis gikk den inn, sa Daniels til BBC.
Gleden ble imidlertid kortvarig for hjemmelaget da Gabriel Jesus utlignet åtte minutter senere. Den spanske playmakeren David Silva åpnet opp forsvaret, og alene med keeper skled spissen ballen i mål, til tross for at han hadde Nathan Aké hengende på skuldrene sine.

King-sjanse

Den norske landslagsspissen Joshua King fikk tillit på topp for Bournemouth i tospann med Jermain Defoe. Nordmannen hadde blant en lekker involvering etter bare fire minutter spill, da han vendte bort Nicolás Otamendi, før han etter hvert fikk ballen i avslutningsposisjon etter et veggspill. Skuddet ble dessverre for nordmannen blokkert.
Like før Citys 1-1-scoring burde Kings spisskollega Defoe økt til 2–1. Andrew Surman la inn og engelskmannen fikk sjansen på volley fra 12 meter. Ederson fikk imidlertid slått ballen unna.
King var enda nærmere scoring i det 61. minutt da nordmannen fikk ballen rett innenfor 16-meteren. 25-åringen avsluttet på førsteberøringen med venstrefoten og skrudde ballen i krysstanga og ut. Han spilte uansett en god kamp.
City hadde flere sjanser til å avgjøre mot slutten av kampen og fikk lønn for strevet på overtid.