Ifølge statistikktjenesten Opta har ingen lag tidligere klart å score fem mål på 17 minutter, som City klarte mot Watford lørdag:
* Etter bare 52 sekunder dukket David Silva opp på fem meter, etter et innlegg fra Kevin De Bruyne. Kapteinen hamret kontant inn 1-0. Scoringen var den kjappeste denne sesongen.
* Like etter at Gerard Deulofeu bommet på en enorm sjanse alene med Ederson, fikk City straffe. Riyad Mahrez ble felt og Sergio Agüero var sikker fra straffemerket. Det var hans 100. nettkjenning i Premier League på hjemmebane. Det er bare to spillere som har klart det samme - Wayne Rooney og Thierry Henry. Agüero er også den første i historien til å score i samtlige av de seks første kampene i løpet av en sesong. Da var det spilt fem minutter.
Premier League
Nyland og Aston Villa ble overkjørt av Manchester City
12/01/2020 KLOKKEN 18:39

Uheldig Cleverley

* Sju minutter senere lå sannelig ballen i nettet igjen. Mahrez banket til fra 17 meter på et frispark. Ballen gikk via Tom Cleverley og i mål.
* Watford hadde så vidt tatt avspark da Bernardo headet inn 4-0 etter en corner.
* Bare to minutter senere var nesten dusinet halvfullt da Nicolás Otamendi skled inn 5-0 etter et kjapt frispark. Da sto det 17:03 på kampuret. De fem målene City scoret er ett flere enn Watford har scoret hele sesongen.
5-0 sto seg også til pause.

Tre mål i 2.omgang

Den andre omgangen var bare tre minutter gammel da City scoret sitt sjette for dagen. David Silva spilte til Bernardo som pirket inn sitt andre for dagen fra seks meter.
Samme mann scoret sitt tredje i oppgjøret etter timen spilt. De Bruyne slo hardt inn og fant portugiseren som ble kåret til årets spiller i City i fjor. Han fomlet litt, men klarte å krangle ballen i mål. Da var det spilt 62 minutter.
De Bruyne fikk æren av å komme på scoringslisten etter 84 minutter. Han dro seg inn i banen og hamret ballen i nettaket fra 17 meter. Han ble også den siste som scoret. Det endte 8-0.
Saken fortsetter under:

Tolv på rad mot Watford

Seieren var Citys tolvte på rad mot Watford. De har scoret elleville 45 mål på de tolv kampene. Likevel klarte de ikke å slå rekorden til Manchester United, som slo Ipswich 9-0 i 1995.
0-7-tapet gjør at Watford, med deres nye trener Quique Sánchez Flores, som også var trener i klubben i 2015/2016-sesongen, kom seg hardt ned på jorda igjen etter sterke 2-2 hjemme mot Arsenal i debutkampen sist helg.
Alexander Tettey fikk bare 13 minutter før han ble byttet med skade da hans Norwich røk 0-2 borte mot Burnley. Nordmannen var kaptein og startet sin andre strake kamp, men satt seg ned etter Burnleys første scoring og klarte ikke å fortsette. Dermed fortsetter skademarerittet til 33-åringen, som har slitt med skader den siste tiden og som gikk glipp av hele sesongoppkjøringen på grunn av en leggskade.
Sheffield United slo til med sterke 2-0 mot Everton på Goodison Park.
(©NTB)
Sett denne?
The Emirates FA Cup
Manchester City utklasset Watford og lekte seg til nytt trofé
18/05/2019 KLOKKEN 18:06
The Emirates FA Cup
Eksperter før FA-cupfinalen: – City er for gode til at det blir spennende
17/05/2019 KLOKKEN 13:04