Getty Images

– Anker Liverpool-stjernens utvisning

– Anker Liverpool-stjernens utvisning

12/09/2017 09:09Oppdatert 12/09/2017 09:16

Liverpool vil ifølge Sky Sports legge inn anke på Sadio Manés karantene på tre kamper.

Liverpools angrepsstjerne Sadio Mané ble på famøst vis utvist da Liverpool gikk på en kjempesmell borte mot Manchester City i Premier League lørdag.

Senegaleseren jaktet en lang ball og kastet frem en fot som endte opp i ansiktet på City-keeper Ederson. Reaksjonene var mange, og delte, da dommer Jonathan Moss dro opp det røde kortet.

Dagen derpå dukket det opp bilder av Ederson på Instgram som vitnet om brutaliteten i møtet med Manés støvel.

Det direkte røde kortet betyr at det venter Mané en karantene på tre kamper, en karantene har Liverpool bestemt seg for å anke.

Merseyside-klubben har ifølge tv-kanalen rett til anke på bakgrunn av det de mener er «overdreven straff», for å få redusert utestengelsen med inntil to kamper. Det er likevel lite som tyder på at klubben kommer til å anke på grunnlag av feilaktig utvisning, som ville vært eneste mulighet for at 25-åringen skal være aktuell for spill igjen allerede til helgen.

Dermed må Liverpool belage seg på å spille helgens Premier League-oppgjør mot Burnley uten sin senegalesiske angrepsstjerne. Om FA velger å opprettholde karantenen på tre kamper, mister Mané også møtet med Leicester i både Premier League og Ligacupen.

Mané vil imidlertid være høyaktuell for en startplass når Liverpool tar imot Sevilla i første gruppespillkamp i Champions League onsdag kveld.

0
0