Populære sporter
All sport
Vis alt

Returnerer til OBOS-ligaklubben etter syv år: – Jeg er utrolig glad for å være tilbake

Adrian Nordvik

Oppdatert 21/11/2022 klokken 15:24 GMT+1

Simen Rafn debuterte for FFK i april 2010 og rakk 150 kamper før han tok turen ut av egen by. Etter sju sesonger i Gefle, Lillestrøm og Aalesund, er høyrebacken nå tilbake i plankebyen.

Simen Rafn i eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Aalesund på Release Arena.

Foto: NTB

Simen Rafn returnerer til Fredrikstad. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside
Rafn debuterte for FFK i 2010 og spilte 150 kamper for klubben før han dro til svenske Gefle i 2016. Der var han i ett år før han returnerte til norge og Lillestrøm.
Han spilte i fire år for gultrøyene før han signerte for Aalesund i 2021 og etter to sesonger på Sunnmøre er høyrebacken nå tilbake i plankebyen.
Helt siden jeg forlot klubben har planen min vært å komme hjem igjen på et tidspunkt. Nå er jeg utrolig glad for å være tilbake, og jeg ser virkelig frem til å bidra med mitt for å få FFK tilbake der den hører hjemme! forteller Simen Rafn til klubbens hjemmeside.
30-åringen returnerer til moderklubben med mye erfaring fra landets øverste nivå og har spilt 142 kamper Eliteserien og 153 i OBOS-ligaen. Han har også rukket å få med seg et cupgull og et par opprykk til det øverste nivået i norge.
Vi er veldig fornøyde med å hente hjem Simen. Han kommer til å tilføre erfaring og kvalitet fra øverste nivå i Norge, og blir en viktig brikke i det laget vi nå er i ferd med å sette sammen. I tillegg til å være en god fotballspiller, så er Simen en strålende person med sterke verdier både som menneske og spiller, en veldig fin forsterkning til laget, garderoben og klubben, Forteller sportssjefen Joacim Heier til klubbens hjemmeside.
Til Aalesunds hjemmeside sier Rafn at det var en vanskelig avgjørelse å forlate tangotrøyene, som han har 57 kamper for.
– Det føles vemodig og trist, for jeg har trivdes utrolig bra her oppe. Jeg har blitt tatt utrolig godt imot av alle i og rundt klubben. Det er et sted og en klubb jeg har blitt utrolig glad i, sier Rafn og fortsetter:
– Jeg tar med meg mange nye vennskap og bekjentskaper, og har virkelig følt støtten fra supporterne.
Sportslig leder i Aalesund, Bjørn Erik Melland, forteller at klubben hadde et sterkt ønske om å ha høyrebacken med videre i klubben.
– Vi har respekt for at han nå velger å ta med seg familien hjem, og takker Simen for innsatsen gjennom disse to årene. En god spiller, og et enda bedre menneske, sier Melland til klubbens hjemmeside.
Rafn har signert på en avtale som varer ut 2025 .
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame