Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann bekrefter: Ny daglig leder på plass om kort tid

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 20/12/2021 klokken 09:24 GMT+1

Det har vært en svært innholdsrik uke for Sportsklubben Brann. Lørdag kveld trakk Vibeke Johannesen seg som daglig leder - kun to dager etter at Birger Grevstad jr. forlot posten som styreleder i klubben. Nå jobber Brann med å få på plass en ny daglig leder.

Daværende daglig leder i Brann Vibeke Johannesen under Eliteserie-kampen mot Sandefjord i august.

Foto: NTB

– Det vil bli konstituert en daglig leder i løpet av de neste par dagene. Hvem det er, vil bli kommunisert når det er klart, sier fungerende styreleder Siv Skard i en kjapp kommentar til Bergensavisen.
Den høydramatiske playoff-kampen mot Jerv onsdag kveld innledet det som skulle vise seg å bli en omstokk av store deler av Brann-ledelsen.
Først, dagen etter at nedrykket var et faktum, trakk Birger Grevstad jr. seg som styreleder etter at det viste seg at han ikke lenger hadde tillit hos et flertall av styret. Geirmund Brendsæter og Espen Brochmann trakk seg også ut av styret i kjølvannet av Jerv-kampen.
Se hva Bård Finne og Aune Heggebø sa etter nedrykket her. Saken fortsetter under videoen.
picture

Brann-spillerne knust: – Dette gjør jævlig vondt

Lørdag kveld publiserte Brann en pressemelding der det kom fram at Vibeke Johannesen er ferdig som daglig leder i Brann.
I tillegg til Johannesens avgang stod det i pressemeldingen at styret nå stiller sine plasser til disposisjon, og at de vil "innkalle til et ekstraordinært årsmøte så snart valgkomiteen har en innstilling til nytt styre klart".
Tidligere landslagsspiller Siv Skard har overtatt vervet som ny styreleder, mens kontoret til den daglige lederen fortsatt står tomt.
Det betyr at de ansatte i Brann møtte opp på jobb mandag morgen uten en daglig leder. I løpet av denne uken skal klubben konstituere en ny leder, før det nye styret videre skal finne erstatteren til Vibeke Johannesen. Denne uken skal Brann nemlig fastette neste års budsjett, og ifølge BA skal administrasjonen ha et budsjettmøte tirsdag.
Avisen lanserer Therese Rygg som ny daglig leder. Rygg er kommersiell leder i Brann, og begynte i klubben for snart to år siden. Også økonomisjef Bjarte Eikeland nevnes som en mulig kandidat.
Se de vanvittige høydepunktene fra opprykkskampen mellom Brann og Jerv her:
picture

Se det elleville dramaet fra da Jerv rykket opp til Eliteserien

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame