Det opplyser Brann på egne hjemmesider.
– Jeg tror ikke jeg skal kommentere noe i dag. Det tar jeg en annen dag når jeg er lettere til sinns, sier Grevstad til Discovery.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Wahlstedt-hyllest, røde kort og heltent Sæter
I GÅR PÅ 15:14
«Under punktet om evaluering av styrets arbeid, ba styreleder Birger Grevstad om styrets tillit, noe flertallet av styret ikke hadde. Styreleder tok beslutningen til etterretning og valgte å fratre sitt verv umiddelbart», skriver Brann.
Klubben hadde et styremøte i flere timer dagen etter nedrykket til OBOS-ligaen.
Saken fortsetter under videoen.

Vibeke Johannesen etter nedrykket: – Må puste med magen

Nestlederen tar over

Grevstad har sittet i styret til SK Brann i sju sesonger. Han ble styreleder da Eivind Lunde ga seg i begynnelsen av 2021.
«Birger var helt sentral i arbeidet med å realisere den nye Fjordkraft-tribunen. SK Brann takker Birger Grevstad for innsatsen og arbeidet han uselvisk har lagt ned for klubben», skriver klubben i en pressemelding.
Nestleder Siv Skard rykker nå opp som ny styreleder. Videre slår klubben fast at styret ikke er ferdig med evalueringen av året.
Saken fortsetter under videoen.

Se det elleville dramaet fra da Jerv rykket opp til Eliteserien

Krevde oppvask

Brann rykket ned til OBOS-ligaen etter en høydramatisk playoff-finale onsdag kveld. Etter 4-4 etter ekstraomganger, trakk Jerv det lengste strået i straffekonkurransen.
«Det må bli en ny start, som i 2015. Klubben trenger sårt en ny driv, og nye folk som kan presentere planene på en troverdig måte. Det går som sagt ikke med dagens ledelse. Hvis de prøver på det, er jeg redd klubben synker ytterligere», skrev Bergensavisen-kommentator Tormod Bergersen i en kommentar.
Bergens Tidende-kommentator Anders Pamer beskrev året 2021 som sportsklubbens verste år i fredstid.
«Brann har vært skandalenes klubb i norsk fotball, men dette året har toppet alt. Året som begynte med kraftig intern strid rundt skifte av banedekke på Brann Stadion, fortsatte med sparking av sportssjef og trener. Nachspielskandalen svertet Sportsklubben fullstendig. Og nå nedrykket til Grorud, Raufoss og de andre i 1. divisjon», skrev fotballkommentatoren.
Eliteserien
TV 2: Vålerengas keeper selges til Toulouse
I GÅR PÅ 20:52
Eliteserien
Presset vokser på Fagermo: – Trodde vi skulle være med helt der oppe
I GÅR PÅ 20:42