I åtte sesonger har Even Barli vært Ranheims førstevalg mellom stengene.
Nå er situasjonen en annen – i de to første OBOS-kampene denne sesongen har 28-åringen måttet innfinne seg med å sitte på benken.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
Dagen før åpningskampen mot Stjørdals/Blink fikk Barli beskjed om at han ikke var i startelleveren.
– Klart man blir jo litt overrasket. Kanskje kunne jeg og trenerne hatt en åpen dialog rundt dette på et tidligere tidspunkt, ikke dagen før kamp. Men sånt tar vi internt. Trenerne skal uansett ta ut det laget de mener er best, sier Barli til Adressa.
For det er Magnus Lenes som har voktet Ranheim-buret de to første seriekampene. 24-åringen skal ha tatt store steg denne vinteren, noe Ranheim-sjef Svein Maalen også antydet etter 3-1-seieren mot Blink.
– Vår vurdering er at Magnus lengst frem. Han har vært i kjempeform i hele vinter. For oss som ser han på trening hver dag er det ikke overraskende at han starter, sa Maalen til Adressa den gang.
Lenes fikk fornyet tillit i mandagens 5-3-seier mot Grorud, en kamp hvor Ranheim-laget så shaky ut defensivt. Nå gjenstår det å se om Barli kan ta tilbake keeperplassen, hvor han står med over 250 kamper for Trondheims-klubben.

Ble tidenes yngste TIL-spiller – dette sier han om United-overgangen

OBOS-ligaen
Har startet snuoperasjonen: – En ivrig bergenser er aldri feil
14/10/2021 PÅ 07:53
OBOS-ligaen
Volleysuser og frisparkscoring: Fredrikstad tilbake med et smell
15/05/2021 PÅ 17:54