Populære sporter
All sport
Vis alt

Var ikke aktuell i januar – nå hentes keeperen tilbake

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 05/03/2021 klokken 11:15 GMT+1

Lukasz Jarosinski spilte tre sesonger for HamKam før partene skilte lag. Nå er han tilbake mellom Briskeby-stengene.

Lukasz Jarosinski

Foto: NTB

Polakken voktet buret i 83 kamper, og holdt nullen 20 ganger, fra 2017 til 2019. Før 2020-sesongen ble det klart at klubben ønsket å se på andre løsninger, og Jarosinski viste seg også frem for FK Haugesund uten å bli tilbudt kontrakt.
Men med den kommende koronapandemien ble det trøblete å finne seg en ny klubb, før en mulighet i færøyske KI Klaksvik dukket opp. Der spilte han med flere tidligere HamKam-kjenninger.
HamKam hentet i stedet Moldes Mathias Eriksen Ranmark på lån, men han ble skadet. I stedet kom KBKs Serigne Mor Mbaye for å vokte målet.
I januar skrev Hamar Arbeiderblad at 32-åringen var tilbake i Norge med familien. Keeperen, som har bosatt seg i Ottestad noen lange femmetere unna Briskeby, ønsket seg en ny sjanse i HamKam.
– Vi har to unge gode keepere som vi vil se og vurdere fremover. Łukasz er en veldig god keeper og en fantastisk bra fyr, men nå er det nok ikke aktuelt, sa sportssjef Espen Olsen til avisen da.
Siden den gang har Lars Jendal (21) skadet seg, og det er foreløpig usikkert hvor lenge han er ute. I tillegg har klubbens andre unge keeper, Andreas Hippe Fagereng (20), vært aktuell for utlån.
– Jeg er veldig glad for å være her, sier Jarosinski til HamKams nettsider, der signeringen bekreftes.
Han har allerede trent med klubben en stund. Nå har han skrevet under på en kontrakt ut sesongen.
Jarosinski har også spilt for Alta, Hønefoss og Strømsgodset i Norge.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame