Polakken voktet buret i 83 kamper, og holdt nullen 20 ganger, fra 2017 til 2019. Før 2020-sesongen ble det klart at klubben ønsket å se på andre løsninger, og Jarosinski viste seg også frem for FK Haugesund uten å bli tilbudt kontrakt.
Men med den kommende koronapandemien ble det trøblete å finne seg en ny klubb, før en mulighet i færøyske KI Klaksvik dukket opp. Der spilte han med flere tidligere HamKam-kjenninger.
OBOS-ligaen
Rekdal henter gammel VIF-elev: – Vitner om at «Kamma» skal opp
10/04/2021 PÅ 09:59
HamKam hentet i stedet Moldes Mathias Eriksen Ranmark på lån, men han ble skadet. I stedet kom KBKs Serigne Mor Mbaye for å vokte målet.
I januar skrev Hamar Arbeiderblad at 32-åringen var tilbake i Norge med familien. Keeperen, som har bosatt seg i Ottestad noen lange femmetere unna Briskeby, ønsket seg en ny sjanse i HamKam.
– Vi har to unge gode keepere som vi vil se og vurdere fremover. Łukasz er en veldig god keeper og en fantastisk bra fyr, men nå er det nok ikke aktuelt, sa sportssjef Espen Olsen til avisen da.
Siden den gang har Lars Jendal (21) skadet seg, og det er foreløpig usikkert hvor lenge han er ute. I tillegg har klubbens andre unge keeper, Andreas Hippe Fagereng (20), vært aktuell for utlån.
– Jeg er veldig glad for å være her, sier Jarosinski til HamKams nettsider, der signeringen bekreftes.
Han har allerede trent med klubben en stund. Nå har han skrevet under på en kontrakt ut sesongen.
Jarosinski har også spilt for Alta, Hønefoss og Strømsgodset i Norge.
OBOS-ligaen
Få oversikt: Bekreftede overganger i OBOS-ligaen 2021
06/04/2021 PÅ 17:31
OBOS-ligaen
Forlater Bodø/Glimt – klar for OBOS-klubb
31/03/2021 PÅ 12:08