Øygarden rykket ned til PostNord-ligaen, nivå tre i det norske seriesystemet, denne uken. Nå er det klart at Tommy Knarvik tar over hovedtreneransvaret i klubben.
Mons Ivar Mjelde leder Øygarden i siste seriekamp mot HamKam.
OBOS-ligaen
Smakfullt stikk fra erkerivalen etter blytung kvalik-smell: – God humor
07/12/2021 PÅ 11:44
– Det var viktig å få på plass en ny trener raskt og vi er veldig glade for å få inn Tommy Knarvik som ny hovedtrener. Jobben vil bestå i å bygge en klubb med en god og klar identitet og skape en kultur som gjenspeiler Øygarden og Øygarden Fotballklubb. Vi ønsker raskt å komme tilbake til OBOS-ligaen og er helt sikre på at Knarvik er mannen som skal hjelpe oss i å nå det målet, sier daglig leder Trond Jetmundsen i en pressemelding.
– Det er klart at det allerede haster med å få på plass en slagkraftig tropp foran 2021-sesongen og denne jobben har jeg allerede begynt på. Jeg har helt klare tanker om hvordan jeg som hovedtrener og ØFK som organisasjon skal klare å nå de målene som Trond Jetmundsen har skissert, sier Knarvik.
– Vi trenger en klubb i OBOS-ligaen her ute og jeg gleder meg virkelig til å bygge en toppfotballklubb i Øygarden FK, avslutter han.
Knarvik har lagt bak seg en karriere som spiller for Leeds, Brann, Bryne, Sogndal, Sandefjord, Tromsø, Viking og Bodø/Glimt.
Sett denne?

Flyskrekk-piller i bakhånd: – Bare du nevner det nå får jeg vondt i magen

OBOS-ligaen
Nesselquist forlater Strømmen etter nedrykket: – Blandede følelser
29/11/2021 PÅ 23:07
OBOS-ligaen
Offensiv Berntsen: – Selvfølgelig skal vi gå for opprykk
28/11/2021 PÅ 10:25