Populære sporter
All sport
Vis alt

Tidligere Brann-spiller blir ny Øygarden-trener

Håkon Brandsnes

Oppdatert 09/12/2020 klokken 14:41 GMT+1

Tommy Knarvik (41) har signert en treårskontrakt med Øygarden.

Tommy Knarvik som Viking-spiller

Foto: NTB

Øygarden rykket ned til PostNord-ligaen, nivå tre i det norske seriesystemet, denne uken. Nå er det klart at Tommy Knarvik tar over hovedtreneransvaret i klubben.
Mons Ivar Mjelde leder Øygarden i siste seriekamp mot HamKam.
– Det var viktig å få på plass en ny trener raskt og vi er veldig glade for å få inn Tommy Knarvik som ny hovedtrener. Jobben vil bestå i å bygge en klubb med en god og klar identitet og skape en kultur som gjenspeiler Øygarden og Øygarden Fotballklubb. Vi ønsker raskt å komme tilbake til OBOS-ligaen og er helt sikre på at Knarvik er mannen som skal hjelpe oss i å nå det målet, sier daglig leder Trond Jetmundsen i en pressemelding.
– Det er klart at det allerede haster med å få på plass en slagkraftig tropp foran 2021-sesongen og denne jobben har jeg allerede begynt på. Jeg har helt klare tanker om hvordan jeg som hovedtrener og ØFK som organisasjon skal klare å nå de målene som Trond Jetmundsen har skissert, sier Knarvik.
– Vi trenger en klubb i OBOS-ligaen her ute og jeg gleder meg virkelig til å bygge en toppfotballklubb i Øygarden FK, avslutter han.
Knarvik har lagt bak seg en karriere som spiller for Leeds, Brann, Bryne, Sogndal, Sandefjord, Tromsø, Viking og Bodø/Glimt.
Sett denne?
picture

Flyskrekk-piller i bakhånd: – Bare du nevner det nå får jeg vondt i magen

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame