Populære sporter
All sport
Vis alt

OBOS-kometen solgt til svensk toppklubb

Espen Blaker

Oppdatert 17/12/2020 klokken 20:34 GMT+1

Grorud har måttet slippe en av sine største profiler til Allsvenskan.

Leo Cornic

Foto: Eurosport

Torsdag kveld kom nyheten om at Leo Cornic er klar for svenske Djurgården.
Det var Groduddalen som først omtalte saken her i Norge.
19-åringen har vært meget god for Grorud i årets OBOS-liga og bidro sterkt til at klubben holdt seg i divisjonen. Nå venter altså spill i Allsvenskan for den talentfulle backen.
– Utrolig kult å få prøve meg i Djurgården. Jeg ser fram til dette nye kapittelet med spenning, og jeg gleder meg masse, sa Cornic til Groruddalen mens han var på dugnad med Grorud.
Cornic forteller at han ikke visste om interessen før for tre dager siden.
– Det hele gikk veldig fort, men jeg er glad for at overgangen gikk i orden. Det er et steg opp for meg, men jeg føler jeg er klar for å forsøke meg på et høyere nivå, og jeg reiser til Sverige med håp om å etablere og utvikle meg og spille mest mulig.
Cornic kom til Grorud fra Vålerenga før årets sesong, og har vært en fast bidragsyter for klubben som rykket opp fra PostNord-ligaen i fjor.
Overgangsavtalen med Djurgården er Groruds første på den internasjonale scenen. Overgangssummen er konfidensiell, ifølge daglig leder Jon Ole Reinhardsen.
Hovedtrener Eirik Kjønø innrømmer at klubben vil savne Cornic både på og utenfor banen. Djurgården ble nummer fire i årets Allsvenskan, tolv poeng bak seriemester Malmö.
picture

Selvmålet ble annullert – så snudde dommeren

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame