• Se alt fra OBOS-ligaen på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!
Stjørdals/Blink sjokkerte et helt Fotball-Norge da de slo selveste Lillestrøm på Åråsen forrige runde. Onsdag fortsatte trønderne å sjarmere da de slo Strømmen 2-1 på eget gress.
– De fortsetter å imponere. Det som imponerer meg mest er at de har et eget spill. De spiller ikke på motstandernes premisser; det er ikke dødballer, det er ikke fysikk, det er ikke lange baller, sa Eurosports ekspert Joacim Jonsson etter kampen.
OBOS-ligaen
Rykket ned på lokalrivalens hjemmebane: – Verste du kan være med på
20/11/2021 PÅ 15:52
– Det er et lag som spiller en herlig, trøndersk 4-3-3. RBK kan være misunnelige på dette Blink-laget, for de spiller som de selv skulle ønsket de gjorde på Lerkendal, fortsatte svensken.
Blink-treneren kom med et stikk til Jonsson før kampen. Se det her (saken fortsetter under):

OBOS-trenerens stikk til Eurosport-ekspert: – We got you again!

For etter å ha innledet med to tap står Trondheims-klubben nå med tre strake seire og er oppe på kvalifiseringsplass, foran lag som LSK og Sogndal.
– Det er herlig å se nykommere som har så tro på seg selv. De fikk en småhanglete start, men nå har man slått ordentlig tilbake. Fortsetter de som dette, får vi se de i OBOS også i 2021. Og jeg tror ikke de kommer til å ta av heller, sier Jonsson.
På de øvrige kvalik-plassene ligger KFUM Oslo, Ranheim og Åsane. KFUM slo Sogndal 3-0 onsdag, mens Åsane påførte Lillestrøm et nytt sjokk-tap med 3-1 hjemme i Bergen. Ranheim møter HamKam tirsdag.
På topp ligger fortsatt Tromsø, som tok sin femte strake seier med 1-0 over Øygarden. Sandnes Ulf er nummer to etter 2-1 hjemme mot Ull/Kisa.
Ellers tok Jerv en sterk 3-0-seier borte mot Grorud, mens Raufoss slo Kongsvinger 2-0 på eget gress.

Sjekk denne scoringen: – Det er OBOS-magi!

OBOS-ligaen
Treneren har planen klar: Slik skal formlaget berge plassen
15/09/2021 PÅ 10:40
OBOS-ligaen
Perfekt premiere for Rekdal: HamKam strålte i serieåpningen
15/05/2021 PÅ 17:53