Lie begynner i Sunnmørsposten etter sesongen.
– Jeg ønsker å legge opp nå fordi jeg mangler motivasjon til å fortsette i den rollen jeg har i dagens AaFK-mannskap. Da frister det mye mer for meg å være sportsjournalist i Sunnmørsposten enn å spille fotball. Jeg er veldig trygg på at det er en riktig avgjørelse for meg og familien, og jeg er veldig ydmyk og stolt over at jeg kan gå inn i denne rollen fra desember av, sier Lie til Sunnmørsposten.
Lie hadde opprinnelig lyst til å legge opp i september, men AaFK klarte aldri å finne en erstatter for ham i overgangsvinduet. I år har han fungert som andrekeeper bak amerikanske Michael Lansing som har stått samtlige seriekamper for oransjetrøyene.
OBOS-ligaen
Ville betale for matchballen han ble nektet etter hat trick – nå får han den i posten
06/04/2022 KLOKKEN 09:38
– Jeg trenger ikke å legge skjul på at det blir en utfordring å fortsette ut sesongen. Det er noe jeg, klubben og Sunnmørsposten hadde en intensjon om å få til før overgangsvinduet stengte, men det lot seg ikke gjøre, sier Lie.
Discovery har vært i kontakt med Lars Arne Nilsen, og spurt om han nå kommer til å gi Lie mer spilletid utover høsten, i frykt for strenge børser og kritiske overskrifter når han blir sportsjournalist neste år.
– Godt forsøk, svarte Nilsen, etterfulgt av et blunkefjes.
Lie har også vært innom Hødd og Odd i sin fotballkarriere og spilt 32 aldersbestemte landskamper.
(©NTB)

OBOS-showet forsetter: To kjempescoringer samtidig

OBOS-ligaen
Dansk-norsk forsvarsspiller vender hjem – tilbake i barndomsklubben
14/03/2022 KLOKKEN 10:56
OBOS-ligaen
Alt var mørkt etter marerittbeskjed – så kom den sjokkerende gladmeldingen
14/03/2022 KLOKKEN 05:53