Saken oppdateres!
Det melder Lillestrøm på sine egne nettsider tirsdag.
OBOS-ligaen
HamKam dominerer årets lag – krangler om de siste plassene
32 MINUTTER SIDEN
Lillestrøm, som skal spille i Eliteserien neste sesong, har kjøpt finnen ut av kontrakten med FC Midtjylland og signert en avtale med Kairinen ut 2024.
– Jeg gleder meg virkelig til å komme tilbake i 2021. Dette er noe jeg har ønsket meg i en lengre periode. Nå har endelig klubbene blitt enige, og jeg er enig med Lillestrøm. Det er bare helt fantastisk. Jeg gleder meg veldig mye. Jeg er bare så veldig lykkelig akkurat nå, sier Kaan Kairinen til lsk.no.
Også sportsjef Simon Mefin er svært fornøyd med å ha sikret seg den 21 år gamle spilleren.
– Vi er meget fornøyd med endelig å ha fått på plass en permanent avtale med Kaan Kairinen. Han har som alle vet vært her på lån fra FC Midtjylland i 2020. Vi visste at det var en spiller med et stort potensial da han kom, og det har han virkelig vist i løpet av sesongen, sier Mesfin til eget nettsted.
Lillestrøm har mange spillere på utgående kontrakt. Nå har de altså sikret seg spilleren som ble hyllet av fansen etter den siste seriekampen i fire år framover.
– Kaan har vært klar på at dette er stedet for ham å videreutvikle seg. Han er allerede på et solid nivå, og vi har stor tro på at han vil utvikle seg videre i LSK, sier Mesfin
OBOS-ligaen
Signerte ny avtale – blir permanent hovedtrener
24/11/2021 PÅ 15:38
OBOS-ligaen
Opprykkshelten i ekstase: – Rørt inn i hjerterota
20/11/2021 PÅ 16:26