Lillestrøm - Sandnes Ulf 4-2
Tryggvi Hrafn Haraldsson hadde ikke scoret siden han satt inn to mål for i ÍA i 2-2-kampen mot Víkingur Reykjavík på Island 27. september 2019. Søndag, drøye 13 måneder etter islendingen sist satt ballen i nettet, kom endelig den forløsende scoringen for 24-åringen. Denne gangen for Lillestrøm Sportsklubb i OBOS-ligaen i Norge.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Haraldsson ble avgjørende på flere måter i debuten for de svarte og gule i OBOS-ligaens eneste kamp søndag ettermiddag. Før sto han for frisparket som førte til hjemmelagets 1-0-scoring, før han selv satt inn 2-1-målet drøye 25 minutter inn i den andre omgangen.
– Haraldsson har hatt en kjempedebut for Lillestrøm i dag. En solid forsterkning, sa Eurosports kommentator Arve Fuglum etter en drøy times spilt på Åråsen.
Lehne Olsen noterte seg også på scoringslisten med sitt åttende mål for sesongen, i tillegg til at Fredrik Krogstad åpnet kanariefuglenes målshow allerede etter 13 minutter spilt. Den rutinerte duoen Kent Håvard Eriksen og Christian Landu Landu satt inn gjestenes scoringer, men det holdt ikke helt inn for Steffen Landros gutter – til tross for flere sjanser i den andre omgangen.
Lillestrøm-triumfen er Geir Bakkes fjortende kamp uten tap, noe som gjør at LSK nå kun er fire poeng bak serielder Tromsø med en kamp mindre spilt.
– Jeg er fornøyd. Jeg synes vi gjør en god kamp. Vi kunne avgjort dette enda før, men vi var mye bedre en Sandnes Ulf i dag, sa Lillestrøm-trener Geir bakke til Eurosport etter kampen.
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05