Det sier Høgmo selv til iTromsø.
– Jeg må nok si at det på grunn av ny jobb i NFF, ikke er aktuelt å trene TIL nå, selv om det skulle vært aktuelt. Ikke rett timing rett og slett, sier han til avisen.
OBOS-ligaen
Diskuterer trenerspørsmålet i kveld – assistenten melder seg på
I GÅR PÅ 15:05
Høgmo, som ble sett på som den kanskje største favoritten til å ta over etter Simo Valakari, har frem til nå ikke uttalt seg om saken.
iTromsøs sportsredaktør Rune Robertsen, som meldte dagens nyhet, sa i forrige uke til Eurosport at om han skulle velge, så var Høgmo sannsynligvis øverst på lista.
60-åringen, som har trent Tromsø ved tre tidligere anledninger, ble også lansert som en het kandidat i Indre banes spesialepisode om «Gutan».
Se episoden nederst i saken!
Nå må klubben stryke Høgmos navn fra lista, som kan bety at Bodø/Glimts sportssjef Aasmund Bjørkan rykker frem i køen. iTromsø hevdet forrige uke at den tidligere Glimt-treneren var blant fire-fem navn (sammen med blant andre Høgmo) som Tromsø hadde på blokka.
Avisen beskriver den potensielle ansettelsen som «smått sensasjonell», klubbenes rivaleri tatt i betraktning.
Bjørkan ønsket selv ikke å kommentere saken og sa i forrige uke at han ikke hadde hørt noe fra TIL. Heller ikke Tromsø-leiren var spesielt snakkesalige.
– Jeg kommer ikke til å kommentere noe i forhold til trenerspørsmålet, sa Lars Espejord fra klubbens trenerutvalg.

Lanserer to kandidater til Tromsø-jobben: – Det er mitt stalltips

OBOS-ligaen
Rennes ned av henvendelser – slik tenker Kisa i trenerjakten
I GÅR PÅ 15:03
OBOS-ligaen
Leverte etter krevende uke: – En ære hvis de spør meg om å ta over
I GÅR PÅ 15:03