Hammarby bekrefter selv overgangen på sine nettsider. Der skriver de at Hammarby og Aalesund formelt er enige om overgangen, og at spilleren er muntlig enig med sin nye klubb om en treårskontrakt.
Men retningslinjene som følge av koronapandemien har ført til at Fällman ennå ikke har kunnet besøke Aalesund for å få undertegnet kontrakten eller sett på forholdene.
OBOS-ligaen
Forhandlet med Juventus: – Det skjer ikke hvert år
26/06/2021 PÅ 21:57
Det er også uklart når han i det hele tatt kan reise til Norge. Inntil videre fortsetter han å trene med Hammarby i Sverige, skiver den svenske klubben.
– Det føles vemodig å reise. Hammarby har blitt en stor del av den jeg er i dag, og hadde aldri forestilt meg at jeg kunne få så sterke følelser for en klubb som jeg har fått, sier Fällman.
Sporslig leder i AaFK, Bjørn Erik Melland, har foreløpig ikke besvart Eurosports henvendelse.
Mye tyder på at midtstopperen blir savnet i Sverige.
– David har vært utrolig viktig for oss både på og utenfor banen, sier Jesper Jansson.
Sportsdirektøren har for øvrig selv en fortid i norsk fotball, etter to perioder i Stabæk.
Klubben har nylig forsterket på flere posisjoner, med Torbjørn Kallevåg og Kristoffer Ødemarksbakken fra Lillestrøm, og målvakten Michael Lansing, som solide eksempler.
Mandag melder også VG at tidligere Start-kaptein Erlend Segberg er på vei til klubben. Krister Gundersen, Segbergs agent, bekrefter i en SMS til Fædrelandsvennen at det nærmer seg.
OBOS-ligaen
Diskuterer trenerspørsmålet i kveld – assistenten melder seg på
21/06/2021 PÅ 15:05
OBOS-ligaen
Rennes ned av henvendelser – slik tenker Kisa i trenerjakten
21/06/2021 PÅ 15:03