Populære sporter
All sport
Vis alt

Går til Obos-rival: – Potensiell monstersignering

Oppdatert 21/01/2021 klokken 16:16 GMT+1

Sondre Sørløkk skal spille i gult den kommende sesongen. I dag ble det klart at Ranheim-spilleren bytter ut den blå drakten og går til Ull/Kisa.

Sondre Sørløkk

Foto: Scanpix

Det var Romerikes Blad som omtalte saken først.
Sondre Sørløkk har signert en treårskontrakt for Ull/Kisa og hadde sin første trening med klubben på Romerike torsdag.
23-åringen kommer fra OBOS-rival Ranheim, hvor han spilte 20 seriekamper i fjor. Fem av dem fra start. Nå venter nye utfordringer i Ull/Kisa.
– Jeg har hatt noen samtaler med Sindre den siste uka, og jeg har fått veldig troen på det som skal skje i Ull/Kisa. Jeg ble veldig fasinert av Åsane forrige sesong, og alt vi har snakket om har inspirert meg. Jeg tror dette er riktig klubb for meg, og jeg har bare fått gode vibber, sier Sørløkk til Romerikes Blad.
Forrige sesong scoret indreløperen to mål, i tillegg til at han bidro med to assist. I den nye klubben er han tiltenkt en mer offensiv rolle, ifølge avisen.
– I OBOS-ligaen er Sondre potensielt sett en monstersignering. Han har alle forutsetninger for å kunne spille på et høyt nivå. Han er hurtig, han er god med ball, målfarlig med to gode bein. Bra på hode, god i nærspillet i trange rom og godt en veldig god skole i Ranheim, sier Kisa-treneren til klubbens egne nettsted.
I forrige uke ble det klart at Henning Tønsberg Andresen signerte for Jessheim-klubben.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame