20-åringen debuterte for Moldes A-lag i fjor, men nå er han klar for OBOS-ligaen.

OBOS-ligaen
To nye koronasmittede i Start
EN DAG SIDEN

Sundgot har skrevet under på en treårskontrakt med Ull/Kisa. Han har trent med laget siden de startet sesongoppkjøringen, og ifølge Jessheim-klubben har det vært gode diskusjoner vedrørende utdanningskompensasjonen som gjør at de nå er enige med Molde om en avtale.

– Nå har jeg vært her en stund, sett på forholdene og fått et veldig godt inntrykk av spillere, trenere og resten av de som jobber her. Det er store muligheter til å bli en bedre fotballspiller i Ull/Kisa, sier Sundgot til klubbens nettsider.

Faren hans er slett ingen ukjent spiss, hverken i Molde-sammenheng eller i norsk fotball generelt. Han var en del av de såkalte «tre S'ene» i romsdalsklubben på 1990-tallet, der han dunket inn mål i samarbeid med Ole Gunnar Solskjær og Arild Stavrum.

Nå flytter han hjemmefra for første gang, men er nok godt ivaretatt også på Romerike. For i klubben fra før finnes assistenttrener Arild Sundgot, som i en årrekke scoret mål på Åråsen for Lillestrøm.

Han er også onkelen til 20-åringen.

Lagets fjerde nysignering for sesongen har imponert klubbens ferske hovedtrener Sindre Tjelmeland.

– Ole Sebastian har vist en enorm målhunger i de ukene han har vært med oss. Han har alle forutsetninger til å bli en toppspiss, og han passer fint inn i det vi ønsker å bygge opp her med sult og store ambisjoner.

OBOS-ligaen
Ble hentet til KBK på Deadline Day - nå er han klar for OBOS-klubb
01/03/2021 PÅ 21:36
OBOS-ligaen
Henter servitør til Herrem – har klar oppfordring til Eurosport-ekspert
01/03/2021 PÅ 15:46