Hasan Kurucay er klar for HamKam. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider. Samtidig bekrefter Strømmen, klubben Kurucay kommer fra, at William Mikalsen går motsatt vei:
OBOS-ligaen
Forhandlet med Juventus: – Det skjer ikke hvert år
26/06/2021 PÅ 21:57
Kurucay er den tredje spilleren Kjetil Rekdal henter til HamKam i 2021. Fra før har Morten Bjørlo (også han fra Strømmen) og Rekdals sønn Niklas signert for Kamma.
– Hasan har signert for to år i HamKam. Etter en god sesong for Strømmen i fjor er vi veldig glade for at han valgte å signere for oss da det var flere klubber som var ute etter han, forteller sportssjef Espen Olsen.
Fjorårssesongen ble Kurucays første og eneste i Strømmen-drakten. Året før spilte den dansk-tyrkiske stopperen for Florø.
– Han er en ung spennende midtstopper som likevel er godt etablert med masse erfaring. Han var blant de beste midtstopperne i hele OBOS-ligaen under fjorårssesongen, avslutter Olsen.
I tillegg til å være solid defensivt, utmerket Kurucay seg også med sine offensive ferdigheter i 2020. Høydepunktet var dette frisparket mot Øygarden, som gikk viralt i etterkant:

Tror frisparksuseren vil gå verden rundt: – Det er så useriøst å skyte derfra

OBOS-ligaen
Diskuterer trenerspørsmålet i kveld – assistenten melder seg på
21/06/2021 PÅ 15:05
OBOS-ligaen
Rennes ned av henvendelser – slik tenker Kisa i trenerjakten
21/06/2021 PÅ 15:03