Hasan Kurucay er klar for HamKam. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider. Samtidig bekrefter Strømmen, klubben Kurucay kommer fra, at William Mikalsen går motsatt vei:
OBOS-ligaen
Ville betale for matchballen han ble nektet etter hat trick – nå får han den i posten
06/04/2022 KLOKKEN 09:38
Kurucay er den tredje spilleren Kjetil Rekdal henter til HamKam i 2021. Fra før har Morten Bjørlo (også han fra Strømmen) og Rekdals sønn Niklas signert for Kamma.
– Hasan har signert for to år i HamKam. Etter en god sesong for Strømmen i fjor er vi veldig glade for at han valgte å signere for oss da det var flere klubber som var ute etter han, forteller sportssjef Espen Olsen.
Fjorårssesongen ble Kurucays første og eneste i Strømmen-drakten. Året før spilte den dansk-tyrkiske stopperen for Florø.
– Han er en ung spennende midtstopper som likevel er godt etablert med masse erfaring. Han var blant de beste midtstopperne i hele OBOS-ligaen under fjorårssesongen, avslutter Olsen.
I tillegg til å være solid defensivt, utmerket Kurucay seg også med sine offensive ferdigheter i 2020. Høydepunktet var dette frisparket mot Øygarden, som gikk viralt i etterkant:

Tror frisparksuseren vil gå verden rundt: – Det er så useriøst å skyte derfra

OBOS-ligaen
Dansk-norsk forsvarsspiller vender hjem – tilbake i barndomsklubben
14/03/2022 KLOKKEN 10:56
OBOS-ligaen
Alt var mørkt etter marerittbeskjed – så kom den sjokkerende gladmeldingen
14/03/2022 KLOKKEN 05:53