Populære sporter
All sport
Vis alt

Han er Rekdals tredje signering i 2021

Espen Blaker

Oppdatert 19/01/2021 klokken 14:41 GMT+1

Kjetil Rekdal er fortsetter å bygge HamKam-stallen foran årets sesong.

Hasan Kurucay

Foto: Eurosport

Hasan Kurucay er klar for HamKam. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider. Samtidig bekrefter Strømmen, klubben Kurucay kommer fra, at William Mikalsen går motsatt vei:
Kurucay er den tredje spilleren Kjetil Rekdal henter til HamKam i 2021. Fra før har Morten Bjørlo (også han fra Strømmen) og Rekdals sønn Niklas signert for Kamma.
– Hasan har signert for to år i HamKam. Etter en god sesong for Strømmen i fjor er vi veldig glade for at han valgte å signere for oss da det var flere klubber som var ute etter han, forteller sportssjef Espen Olsen.
Fjorårssesongen ble Kurucays første og eneste i Strømmen-drakten. Året før spilte den dansk-tyrkiske stopperen for Florø.
– Han er en ung spennende midtstopper som likevel er godt etablert med masse erfaring. Han var blant de beste midtstopperne i hele OBOS-ligaen under fjorårssesongen, avslutter Olsen.
I tillegg til å være solid defensivt, utmerket Kurucay seg også med sine offensive ferdigheter i 2020. Høydepunktet var dette frisparket mot Øygarden, som gikk viralt i etterkant:
picture

Tror frisparksuseren vil gå verden rundt: – Det er så useriøst å skyte derfra

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame