Populære sporter
All sport
Vis alt

Tidligere Sogndal spiller Lars Christian Kjemhus har signert for Nest-Sotra

Nicholas Noreng

Oppdatert 05/02/2019 klokken 17:29 GMT+1

Bergensgutten Lars Christian Kjemhus har signert for Nest-Sotra på en toårskontrakt. Den tidligere Sogndal-spilleren ønsket å dra videre fra Sogndal etter forrige sesong og signerer dermed gratis for strilaklubben.

Lars Christian Kjemhus

Foto: Scanpix

Nest-Sotra bekrefter på sine hjemmesider tirsdags ettermiddag at den tidligere Sogndal-spilleren har signert for klubben. 24-åringen har vært i Sogndal i fire år og fått 88 kamper for klubben, men forrige sesong ble preget av skader.
– Jeg slet veldig mye med skader forrige sesong, så jeg følte at jeg trengte nye omgivelser. Etter å ha snakket med Nest-Sotra hvor de har tenkt å bruke meg som indreløper tror jeg at jeg kan få vist fram det beste i meg igjen, forteller Kjemhus til Eurosport.no.
Nest-Sotra endte forrige sesong på en 6.plass i OBOS-ligaen og fikk sin høyeste plassering noen gang i norsk fotball. I kvalifiseringen tapte klubben mot Aalesund som også slo ut Kjemhus sin daværende klubb, Sogndal i den neste runden.
Kjemhus har derimot ambisjoner om å ha en god sesong med Nest-Sotra slik at han kan få spille i Eliteserien igjen.
– Jeg kommer ikke tilbake til Bergens-området for å slappe av, jeg skal jobbe beinhardt for å levere gode prestasjoner slik at jeg blir attraktiv for de store klubbene, sier Kjemhus til Eurosport.no.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame