Se alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen på Eurosport Player: Sikre deg tilgang her
31-åringen har de siste fem årene vært en del av Strømsgodsets utviklingsavdeling.
– Det føles veldig godt og jeg er veldig glad for muligheten. Jeg føler jeg og klubben er en perfekt match, sier Vitor Gazimba til klubbens hjemmeside.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00
Toppbildet er hentet fra KIL.no.

Gått Mourinho-skolen: – Mangler kun erfaring

Kongsvinger-sjef Espen Nystuen sier de har vært på jakt etter en trener som en ung, fremadstormende, har stor arbeidskapasitet og har erfaring med å jobbe på KIL-måten. På det grunnlaget er han svært fornøyd med ansettelsen.
– Han har alt det vi søker etter. Det eneste han mangler er erfaring, men for å få det må han begynne et sted. Vi mener at KIL er en perfekt klubb for han, sier Nystuen.
Ifølge Godset.no gikk treneren rett fra videregående skole til universitetet i Lisboa. Der satte han i gang med samme trenerutdannelse som José Mourinho.
I Godsets breddeintervju med portugiseren fra 2017 sa han følgende om identitet:
– Vi må alltid beholde identiteten vår. Selv om det vil være taktiske endringer fra kamp til kamp må identiteten ligge i bunn, sa han i et intervju med Drammens-klubben i 2017, og sa samtidig at han hadde klare ambisjoner som hovedtrener.
– Det krever hardt arbeid, men det er jeg villig til å legge ned. Jobber man ikke hardt, så klarer man ikke å havne der man vil, sa han.
Nå har han altså fått et oppdrag som hovedtrener og vil gå i gang med å lede Kongsvinger i 2019.
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50